Passie voor IT: Start Boarding Now

Info Support is op 2 april gestart met de campagne ‘StartBoardingNow.com’. Hiermee spreken zij jonge IT-professionals aan, die aan het werk zijn in de IT-branche, maar die in hun huidige baan onvoldoende uitdaging vinden. ‘Wij investeren in deze professionals en geven hen de kans om in het ICT-vak door te groeien’, aldus Herman Gerdsen, Manager HR.

Terwijl verschillende andere IT-bedrijven terughoudend zijn met het verstrekken van vaste contracten blijft Info Support dit wel doen. Uit het motto van de specialist in maatwerksoftware wordt veel duidelijk: ‘Wij nemen niet de meeste IT-professionals aan, maar de beste.’ Door dit selectiebeleid kan Info Support de zekerheid van een vast contract blijven geven.

Start Boarding Now

In de cross mediale campagne staan 4 IT-professionals centraal, die ieder vanuit hun eigen vakgebied vertellen over een succesvol verlopen project. Info Support biedt de medewerkers hiervoor de ruimte en de randvoorwaarden die nodig zijn om projecten, groot of klein, succesvol uit te voeren. Met de campagne hoopt de IT-dienstverlener 50 nieuwe IT-professionals te kunnen interesseren voor een baan.
Info Support geeft in de campagne weer wat het bedrijf echt belangrijk vindt. Gerdsen: ‘Info Support biedt interessante projecten in uitdagende omgevingen. Het gaat niet alleen om het goed uitvoeren van projecten, het gaat ook om hoe wij processen kunnen verbeteren. De basis hebben wij geborgd in de ontwikkelstraat Endeavour. Onze passie voor het IT-vak hebben we weergegeven in de films van onze campagne’.
Info Support is eerder door een wervingscampagne in het nieuws gekomen. Op YouTube waren verschillende filmpjes van Max Cornelisse te zien, een medewerker die verschillende IT-grappen uithaalde. Deze filmpjes zijn op YouTube miljoenen keren bekeken en de campagne is door lezers van P&O actueel uitgeroepen tot beste wervingscampagne van 2007.