BeFrank

BeFrank, Info Support en SIG (Software Improvement Group) ontwikkelden samen een op maat gemaakt pensioenadministratiesysteem. De software onderstreept het onderscheidend vermogen van BeFrank en ondersteunt de businessdoelstellingen van de eerste premiepensioeninstelling van Nederland.

“We zijn heel erg tevreden met het ontwikkeltraject en de software. Het stelt BeFrank in staat om, geheel in lijn met de business-doelstellingen, verder te groeien. Zonder dat we IT of het aantal medewerkers hoeven uit te breiden.”

Folkert Pama, directievoorzitter van BeFrank

Snelheid en gebruiksvriendelijkheid enorm gestegen

Het pensioenadministratiesysteem is sinds januari 2015 in gebruik. Het systeem stelt medewerkers van BeFrank nu in staat om de gegevens van deelnemers en klanten eenvoudig te administreren en te raadplegen. “Er is weinig opleidingstijd nodig, omdat het systeem heel erg gebruiksvriendelijk is.

De usability is hoog. Waar we voorheen vijf werkdagen nodig hadden voor het verwerken van één contract, doen we dat nu in één uur”, vertelt Pama. “Daarnaast kunnen we eenvoudig zelf nieuwe producten bouwen binnen het systeem. Slechts twee weken nadat de software live ging, hadden we al een nieuw product ingebouwd voor netto pensioen.” Klik hier om de hele referentie te lezen.