Belastingdienst

Met een heuse ‘challenge’ wilde de Belastingdienst te weten komen welke mogelijkheden er zijn snel webapplicaties om te bouwen volgens de nieuwste technologie. Ook wilde de dienst gericht kennismaken met een aantal bedrijven die het daarvoor zou kunnen inschakelen. Ton Claessens, procesinrichter en -ontwerper van de Unit Inning, vertelt waarom Info Support zo hoog scoorde in de challenge.

“Dankzij korte sprints en permanente afstemming hoef je als klant niet passief op het eindresultaat te wachten.”

Ton Claessens, Procesinrichter/ontwerper Unit Inning

Info Support won de challenge met een overtuigend eindresultaat

De eindpresentatie en de beurs in het kader van de Week van de Inspiratie overtuigden velen van de kwaliteit van de brievenapplicatie, “ook leden van het management, die mogelijkheden zien om de applicatie misschien zelfs Belastingdienstbreed in te zetten,” vertelt Ton trots.

De manier van werken en de kwaliteit ervan spraken eveneens sterk in het voordeel van Info Support. “Aan de gebruikskant neemt de efficiëntie toe en door de opzet van de programmacode is het nu veel makkelijker om beheer en onderhoud uit te voeren, ook als de oorspronkelijke ontwerper er niet is.” Klik hier om de hele referentie te lezen.