BinckBank

De afdeling Business Intelligence van BinckBank heeft in eigen beheer binnen een tijdsbestek van nog geen achttien maanden een zeer geavanceerd datawarehouse gebouwd. Hierbij werd gebruikgemaakt van het modelleringsconcept Data Vault en door de toepassing van Agile/Scrum en een duidelijke governance werd het proces onder controle gehouden. Info Support speelde hierbij een ondersteunende, maar cruciale rol.

"Bedrijven met breed portfolio zijn vaak wat aan de logge kant, maar bij Info Support is dat juist niet het geval. Dit, in combinatie met de brede en diepgaande kennis van de individuele Info Supporters maakt dat het gehele project snel, soepel en flexibel is gerealiseerd."

Paul Delgman, Manager Business Intelligence

Persoonlijke benadering

De flexibiliteit van Info Support kwam ook op een andere manier naar voren. “Omdat ze met een eenduidige tariefstelling werken,” zo vertelt Paul, “was het niet nodig onze aanvullende verzoeken steeds via het management van Info Support te spelen. We konden het direct regelen met de medewerkers die bij ons zaten.”

Nu het datawarehouse is geïmplementeerd, kijkt Paul tevreden vooruit. “We hebben een zelfsturend team in een stabiele omgeving waarin de processen zijn ingericht: beter kan je het niet vinden.” Klik hier om de hele referentie te lezen.

Gerelateerde downloads

Geen downloads gevonden.

Ontmoet ons

Devoxx Belgium 2017

Antwerpen

GOTO Berlin 2017

Berlin