ING

Succesvolle omscholing dankzij maatwerktrainingen

“Het is onze visie dat je je mensen zo goed moet opleiden dat ze overal aan de slag kunnen.” Voor Harold Melssen, manager Cash binnen ING Nederland, pasten de Java-trainingen die Info Support voor de ING verzorgde, naadloos in dit beeld. Voordat hij ingaat op de trainingen, schetst hij enthousiast het veranderproces binnen de bank waardoor de Java-kennis noodzakelijk was.

Het is onze visie dat je je mensen zo goed moet opleiden dat ze overal aan de slag kunnen.

Harold Melssen, manager Cash bij ING Nederland

Maatwerk en open rooster

Om aan de wensen van de ING te voldoen stelde Info Support, in nauw overleg met Harold, een traject van Java-maatwerktrainingen op. Die vonden plaats op
Info Supports trainingslocatie in Veenendaal. “Daar hebben we bewust voor gekozen,” zegt Harold, “zodat de cursisten niet door het werk konden worden gestoord en zich geheel konden focussen op het opdoen van kennis.”

 

Harold is zeer te spreken over de terugkoppeling van de voortgang van de cursisten die hij van Info Support kreeg tijdens het traject. “Die kennis is heel belangrijk, want om een winnend team neer te kunnen zetten moet je de kwaliteiten van de teamleden kennen.” En over de docent: “die was gewoon prima, je kon merken dat hij naast zijn gedegen theoretische kennis ook veel praktijkervaring meebracht.” Klik hier om de hele referentie te lezen.

Ontmoet ons

Microsoft Data & AI Hands-On Labs

Devnexus - 2GM 2019

Future Tech