Phlippo

De samenwerking tussen Info Support en Phlippo is in het leven geroepen in 2015. In minder dan één jaar tijd is Info Support uitgegroeid tot een belangrijke strategische partner van Phlippo. De ambitie van Phlippo is om mee te reizen met de trein van innovatie door hun bedrijfsprocessen te automatiseren. De agile en iteratieve werkwijze van Info Support met de nodige expertise in IoT-technologieën is de geschikte match om deze ambitie waar te maken.

"Flexibiliteit en samen nadenken over de totale oplossing zijn twee sterktes van Info Support. Ze geven ons eerlijke feedback en ze komen zelf met 'out of the box' ideeën, waar we niet altijd aan denken."

Gert Bogaerts, ICT-manager bij Phlippo

Het project 'Plan'

De managers en techniekers vonden het oude planningsysteem traag en inefficiënt. De trage software zorgde dagelijks voor uren tijdverlies en wekte frustratie op bij de gebruikers.

Het oude systeem vervangen door een standaard pakket was geen alternatief voor een innovatieve onderneming als Phlippo. De keuze was snel gemaakt om een op maat planningsysteem te laten ontwikkelen door Info Support. Het nieuwe planningsysteem biedt een optimale werkflow, tijdwinst en sluit naadloos aan bij de bedrijfsprocessen van Phlippo.

Gert Bogaerts, ICT-manager bij Phlippo:
“Het project ‘Plan’ is tot nu toe het grootste software ontwikkelingsproject geworden. Het is een intuïtieve en gebruiksvriendelijke software. We moeten de gebruikers niet echt opleiden. Iets waar we veel belang aan hechten. We hebben veel frustratie weggenomen en aan efficiëntie gewonnen omdat we met hetzelfde aantal mensen veel meer werk realiseren.”

Gerelateerde klanten