Timeos – applicatie-integratie

Succesvol vervangingsproject dankzij integratie door Info Support

Een kernapplicatie vervangen, enkele tientallen koppelingen met andere systemen leggen en het gewone werk laten doorgaan. Geen alledaagse uitdaging voor Timeos. Info Support speelde in het grootschalige programma op een aantal fronten een centrale rol. Eddy van Bruggen, business change manager van Timeos, vertelt.

 

“De kwaliteit en deskundigheid van Info Support heeft zich ook nu weer bewezen. Ze konden heel goed de impact bepalen van wat ze moesten doen in termen van uren, en dus ook kosten. Er is tijdens het project nooit vertraging opgetreden als gevolg van zaken die aan Info Support waren toe te schrijven.”

Eddy van Bruggen, business change manager van Timeos

System integrator

Het zelfgebouwde pensioensysteem Brains kwam aan het eind van zijn technologische en economische levensduur. Daarom besloot Timeos het te vervangen door een pakket (Maia van Actuera). “Ook wilden we onze technische infrastructuur beter structureren en flexibeler maken,” zegt Eddy. Dit moest worden gerealiseerd met Microsoft BizTalk, een serverproduct voor Enterprise Application Integration.

“Info Support was al bekend bij Timeos, we kenden dus hun kwaliteiten. Maar bij de  leverancierselectie hebben we ons niet door subjectiviteit laten leiden,” vervolgt Eddy. “We zochten kwaliteit, maar daarnaast moest het aanbod wel marktconform zijn. We hebben ook onafhankelijk IT-advies van Mitopics gehad. Info Support kwam gewoon als beste naar voren.” Klik hier om de hele referentie te lezen.

Gerelateerde klanten

Downloads

No downloads found.

Ontmoet ons

.NET Core Hackathon

Amsterdam

NDC {Oslo}

Oslo, Norway

Global DevOps Bootcamp

Den Bosch