Vereniging Eigen Huis

VEH: ICT voorwaarde voor succes

De Vereniging Eigen Huis (VEH) heeft meer dan 760.000 leden en het ledenaantal groeit gestaag. VEH heeft jarenlange ervaring met alles wat met woningen en bewoners te maken heeft. Dit wordt nu maximaal uitgenut ten behoeve van deze leden.

Er zijn nu al vele diensten ontwikkeld zoals:

  • Collectieve inkoop van Energie en Zonnepanelen.
  • Advisering en coaching bij hypotheekadvies en koopcontracten inclusief keuze notaris.
  • De schilderservice biedt een dienst bij het ontzorgen van leden bij regelmatig terugkerende schilderklussen.

De bestaande diensten van VEH oplevering keuring en bouwtechnische keuring.
Bovenstaande brengt met zich mee dat er veel interactie plaatsvindt met een breed scala van dienstverleners en marktpartijen. Dit betekent geïntegreerde bedrijfsprocessen met de diverse ketenpartijen.

ICT voorwaarde voor succes

De onderliggende ICT is hierbij cruciaal: snel, foutloos, flexibel en tegen de beste prijs-prestatie verhouding zijn de voorwaarden voor succes. Info Support is een partner van VEH bij de doorontwikkeling van de website en de integratie-oplossing om de ketens goed te laten werken. Samen met Info Support hanteert VEH een Agile aanpak. VEH levert User Stories aan vanuit verschillende afdelingen zoals Hypotheekadvies, Bouwtechnisch advies, Verzekeringen, Ledenmanagement, Klantcontact en Allianties. Daarnaast levert Info Support de datarotonde die het flexibel koppelen van interne en externe applicaties en componenten sterk verbetert. Info Support heeft een VEH API gebouwd die het koppelen door ketenpartijen snel mogelijk maakt.

De beste deals via onze collectieve inkopen. Het bieden van deze nieuwe diensten aan onze en nieuwe leden die we graag verwelkomen, is waarop de strategie van Vereniging Eigen Huis is gebaseerd

Marco Nijsen, Sectormanager Bedrijfsvoering VEH

Downloads

Klantreferentie Translink NAL

customerreference

Client Reference SD Worx

customerreference

Ontmoet ons

Meetup Full Stack Antwerp

Devoxx UK 2019

Meetup Moderne Data Architectuur