Vereniging Eigen Huis

Organisaties zijn altijd op zoek naar softwareleveranciers die ze optimaal ondersteunen in het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen. De dienstverlening van Info Support sluit naadloos aan op die behoefte en biedt een combinatie van kennis van de nieuwste technologie en de betrokkenheid om de klant écht van dienst te zijn. Het project rond de ontsluiting van backoffice-systemen ten behoeve van de nieuwe interactieve website van de Vereniging Eigen Huis als voorbeeld.

Info Support heeft constant met ons meegedacht. Ze wilden echt een goed functionerende website opleveren en hebben zich niet gepresenteerd als een partij die zich beroept op uurtje-factuurtje. Het klantbelang stond 100% voorop.

Franck Aldewereld, Programmamanager

Stevig fundament

Het fundament voor de website staat goed en nu is het zaak in de volgende releases nieuwe functionaliteit toe te voegen. Zo heeft de afdeling Marketing nog een aantal aanvullende wensen. Franck rondt dan ook tevreden af: “Info Support heeft constant met ons meegedacht.

Ze wilden echt een goed functionerende website opleveren en hebben zich niet gepresenteerd als een partij die zich beroept op uurtje-factuurtje. Het klantbelang stond 100% voorop. Dankzij dat commitment levert Info Support echt toegevoegde waarde. Kennis en kunde zijn op veel plekken in te kopen, maar echte betrokkenheid is een stuk lastiger te vinden.”