Referentieverhaal

Twygger

Referentieverhaal

Twygger

Verbeterde digitale communicatie met Twygger via schaalbare multi-cloud

Communicatie met alle stakeholders via gerichte berichten, op basis van de context waar zij zich in bevinden; dat is iets waar veel bedrijven behoefte aan hebben.

Daarom heeft Info Support bijgedragen aan de ontwikkeling en realisatie van Twygger: een berichtenservice voor digitale, tijdskritieke communicatie die draait in een multi-cloud-omgeving.

Quickfacts

Uitdaging
Grote hoeveelheden berichten versturen op basis van context – bijvoorbeeld locatie, functie en voorkeuren
Doelgroep
Domeinoverstijgend
Resultaat
Een robuust en schaalbaar cloud-gebaseerd product waarbij het systeem altijd online is. Klanten zijn verzekerd van de juiste berichtgeving – op het juiste moment en bij de juiste personen
Relatie sinds
2015
Partner
Microsoft Azure, Amazon Web Services

Uitdaging

Als er een probleem of een verandering is binnen je organisatie, dan kan het best ingewikkeld zijn om te bepalen welke mensen – binnen of buiten de organisatie – op de hoogte moeten worden gebracht. Daarnaast kan het lastig zijn om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken. Dat geldt voor bijna alle organisaties; van de detailhandel en het openbaar vervoer tot de agrarische sector. Denk bijvoorbeeld aan het communiceren met stakeholders rondom een uitgevallen machine of het sturen van een melding over voorraad die bijna op is. Hoe bepaal je wie je moet informeren? Hoe bereik je diegene? En hoe zorg je dat de dienst blijft functioneren wanneer het grote hoeveelheden berichten verstuurt?

Twygger is cloud-gebaseerd en daardoor worden grote hoeveelheden aan berichten gemakkelijk verwerkt. Door het gebruik van meerdere datacentra blijft Twygger altijd beschikbaar; eventuele outage is voor ons geen enkel probleem.

Rick Wisgerhof, Software Architect bij Twygger

 

 

Oplossing

Daarom is Twygger ontwikkeld. Op basis van Info Supports’ standaard-aanpak en de behoeften van klanten, heeft het team verschillende architectuurkeuzes gemaakt. Dit zijn onder andere de beheersing van de kosten, het garanderen van de beschikbaarheid en het voorkomen van vendor lock-in op een specifieke cloud én de cloud als geheel.

Deze keuzes hebben geleid tot een product dat flexibel en altijd schaalbaar is met een hoge beschikbaarheid. Daarentegen heb je als gebruiker geen last van mogelijke nadelen die verbonden zijn aan de cloud. Als het bijvoorbeeld voorkomt dat één datacenter uitvalt, dan wordt automatisch overgeschakeld op het eerstvolgende datacenter. Dankzij het eigen en toegewijde cloud DevOps-team wordt dit product voortdurend up-to-date gehouden.

Impact

Door het inzetten van Twygger kunnen gebruikers op een snelle en betrouwbare manier hun communicatie verbeteren richting hun stakeholders. Zowel eindklanten als medewerkers zijn sneller op de hoogte omdat het cloud-gebaseerde platform een grote hoeveelheid aan berichten kan verwerken.

Daardoor kunnen gebruikers direct en adequaat handelen op basis van de informatie die zij ontvangen. Bij verschillende organisaties waar Info Support Twygger inzet, zijn de kosten van berichtenuitwisseling en de bijbehorende infrastructuur bijna gehalveerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Info Support voor uw organisatie kan betekenen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op, wij helpen u graag verder.