Info Support
organiseert
Awesome Sauce
Sessions

Info Support
organiseert
Awesome Sauce
Sessions

De Microsoft Community van Info Support neemt je op 18 november tijdens de Awesome Sauce Sessions mee in de allernieuwste ontwikkelingen in .NET tot het beveiligen van je applicaties op Azure.

Tijdens vier break-out sessies nemen de vijf MVP’s van Info Support Edwin van Wijk, Sander Molenkamp, Peter Toonen, Willem Meints en Michaël Hompus je samen met lead developer Simon van der Meer mee door de nieuwste ontwikkelingen binnen Microsoft.

We eindigen de Awesome Sauce Sessions met een diner en een mogelijkheid om met elkaar van gedachten te wisselen over de topics van de dag.

Programma

13:15 – 14:00 u. – Inloop

14:00 – 14:10 u. – Welkom

14:10 – 15:00 u. – What’s new in .NET 6 –  Edwin van Wijk & Simon van der Meer

15:10 – 16:00 u. – Building web UIs in C# with Blazor Sander Molenkamp & Willem Meints

16:00 – 16:15 u. –Koffiepauze

16:15 – 17:05 u. – Securing your Azure Applications – Peter Toonen

17:10 – 18:00 u. – Breakout Sessie 4: To be announced! – Michaël Hompus

18:00 – 19:00 u. – Diner & Netwerken

Sprekers

Edwin van Wijk

Edwin is sinds 1999 werkzaam in de IT en werkt op dit moment als Principal Solution Architect en Microsoft Community Lead bij Info Support in Nederland. Hij is sinds 2016 een Microsoft MVP. Edwin deelt zijn kennis en ervaring graag middels het public…

Simon van der Meer

Simon van der Meer is een lead developer bij Info Support. Met zijn team werkt hij voornamelijk aan cloud-native applicaties in Azure. Simon houdt er ook van om aan oplossingen te werken waarbij veel meer low-level software en hardware is betrokken. …

Sander Molenkamp

Sander Molenkamp is Principal Cloud Architect en Microsoft Azure MVP met meer dan 20 jaar professionele ervaring. Hij werkt voor Info Support waar hij klanten helpt met het ontwerpen en ontwikkelen van oplossingen gebaseerd op Microsoft technologie. …

Willem Meints

Willem Meints is een AI/machine learning-expert voor Info Support en Microsoft AI MVP. Hij heeft jarenlang gewerkt aan verschillende machine learning-algoritmen en schreef onlangs een boek over deep learning met CNTK.

Peter Toonen

Peter werkt als architect en DevOps consultant bij Info Support. Hoewel zijn focus vooral ligt op Microsoft-technologie, laat hij zich niet snel afschrikken door verschillende stacks. Zijn belangrijkste drijfveer is het creëren van klantimpact. Peter…

Michaël Hompus

Michaël Hompus is Software Architect bij Info Support. Als Software Architect ondersteund hij klanten met nieuwe en innovatieve oplossingen realiseren, bij voorkeur met behulp van de Microsoft Cloud. Zijn passie is het delen van kennis, met collega&#…

Meer informatie en aanmelden

Datum: wordt aangekondigd

De Awesome Sauce Sessions stonden gepland voor 18 november. Wegens de huidige Corona-Maatregelen zullen we deze meet-up echter moeten uitstellen naar een latere datum.

Heb je interesse om bij deze meet-up aanwezig te zijn, laat het ons dan weten via het inschrijfformulier en we sturen je een persoonlijke uitnodiging zodra we een nieuwe datum hebben afgesproken.

Tijdstip: 14:00 – 19.15

Locatie: Info Support (Kruisboog 42, 3905 TG Veenendaal)

Op onze evenementen worden foto’s en video’s gemaakt ter verslaglegging en voor registratiedoeleinden. Het kan dus zijn dat je op foto’s of video’s wordt vastgelegd die na afloop van het evenement door ons worden gebruikt.

Corona

Ook al is anderhalve meter afstand houden niet meer nodig, we vragen iedereen om elkaar waar mogelijk de ruimte te geven. Blijf thuis als u verkoudheids- of griepverschijnselen heeft.

Partners

dotNed, dé Nederlandse .NET User Group