The Virtual Edition

Techorama 2021
17 en 18 mei

The Virtual Edition

Techorama 2021
17 en 18 mei

Ontmoet ons online! Volg de sessie van Sander Molenkamp op dinsdag 18 mei: ‘Serverless web apps with Blazor and Azure Functions’. Op onze stand van deze virtuele Techorama-editie valt veel te beleven! Pak een pintje met ons, speel de quiz en win 1 van de 10 barbecueschorten. Can you do IT?

Sander Molenkamp: 'Serverless web apps with Blazor and Azure Functions'

Dinsdag 18 mei, 10.15 uur

Met client-side Blazor kunnen ontwikkelaars nu .NET-applicaties schrijven die in de browser van de gebruiker worden uitgevoerd. Combineer dit met Azure Functions en je hebt een kosteneffectieve, zeer schaalbare architectuur voor serverloze web-apps. In deze sessie zal Sander laten zien hoe hij Serverless Ponies heeft gebouwd, een spel ontworpen door zijn 8-jarige dochter, waarbij hij hun respectievelijke interesses

van Azure-architectuur en schattige pony’s combineert. De lezing behandelt de implementatie van de front-end met behulp van Blazor en JavaScript-interop om bestaande bibliotheken te hergebruiken, evenals de back-end implementatie met behulp van de nieuwste Azure Durable Functions 2.0 functies.

Na deze sessie ben je in staat om je eigen moderne serverloze web-apps te bouwen.

Jouw eigen #awesomesauce beer scoren?

Wat hadden we graag een biertje met je gedronken op de afterparty van Techorama… Maar helaas, dat zit er momenteel niet in. Kom langs op onze online Techorama stand, vraag je gratis biertje aan en dan bezorgen we het binnenkort bij jou thuis!…

Met software de afvalberg niet laten ophopen.

Of het nu gaat om een salade, sneakers of een smartphone; zodra we consumeren, gooien we de verpakking weg. Het gevolg: een groeiende bult afval. Met slimme technologie kun jij de berg laten krimpen.

The Quiz: Can you do IT

Speel de quiz live met onze Quizmaster en win 1 van de 10 barbecueschorten. Can you do IT?