High Performance DevOps Teams

Het is voor organisaties van levensbelang om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen en innovaties om de continu veranderende verwachtingen van klanten waar te maken én de concurrentie voor te blijven. De High Performance DevOps Teams van Info Support hebben de expertise in huis om flexibele software-oplossingen te ontwikkelen die direct waarde toevoegen voor de eindgebruiker. Een snelle time-to-market en hoge kwaliteit staan in deze manier van werken voorop.

High Performance DevOps Teams

Het is voor organisaties van levensbelang om snel in te kunnen spelen op nieuwe ontwikkelingen en innovaties om de continu veranderende verwachtingen van klanten waar te maken én de concurrentie voor te blijven. De High Performance DevOps Teams van Info Support hebben de expertise in huis om flexibele software-oplossingen te ontwikkelen die direct waarde toevoegen voor de eindgebruiker. Een snelle time-to-market en hoge kwaliteit staan in deze manier van werken voorop.

Een bewezen DevOps-aanpak

In een DevOps team werken ontwikkelaars (dev) en beheerders (ops) samen om doorlopend waarde te leveren (continuous delivery). Bij Info Support werken T-shaped professionals, die breed inzetbaar zijn in beide rollen, vanuit een goed doordachte en bewezen DevOps-aanpak. Niet langer zijn individuele rollen leidend. DevOps is namelijk meer dan het bij elkaar brengen van rollen en specialismen. Het team krijgt eigenaarschap. Daarnaast is er sprake van een constante feedbackloop, waardoor er snel bijgestuurd kan worden én de kwaliteit van de software nog beter wordt.

Young entrepreneur drawing business plan on whiteboard to his colleagues in the office. The view is through glass.

High Performance

Wat doet een High Performance Team anders dan een ‘gewoon’ team? Dat zit in de toegevoegde waarde die het team levert én de manier van werken. De belangrijkste vijf kenmerken die High Performance Teams onderscheiden zijn psychologische veiligheid, structuur en duidelijkheid, betrouwbaarheid, betekenis én impact van werk.

Een High Performance Team bestaat uit T-shaped professionals die een intrinsieke motivatie hebben om hoge toegevoegde waarde te leveren. Onze scrum masters zorgen ervoor dat het team een voortvarende start maakt met het project door middel van een kick-off fase. Het gebruik van best practices staat hierbij centraal. Het team werkt hierdoor consistent op hoog niveau samen en is, onder aansturing van een product owner, constant bezig om die toegevoegde waarde zo snel en zo goed mogelijk te leveren. Het doel is impact maken op de business én op de eindgebruiker door snelle en betere dienstverlening.

High Performance DevOps Teams

Als we deze manieren van werken samenvoegen ontstaat een High Performance DevOps Team. Het team werkt kort cyclisch, volgens de agile methodiek, waardoor het wendbaar is en snel kan leveren. Met als resultaat een korte time-to-market en software van ongekende kwaliteit, die vanaf het eerste moment een grote toegevoegde waarde heeft voor de eindgebruikers. Met een High Performance DevOps Team worden investeringen zo zinvol mogelijk ingezet.

We zijn heel tevreden met Info Support. De waarden die wij zoeken – en die zij bieden – zijn hoge kwaliteit, betrouwbaarheid van de mensen en een stukje loyaliteit.

Jan-Hein Willemse, directeur VECOZO

Unieke aanpak van Info Support

Per project wordt er een High Performance DevOps Team op maat gevormd. Het team bestaat uit de best passende mix van expertises en persoonlijkheden voor specifieke vraagstukken. Info Supporters met veel ervaring in systeemontwikkeling in het algemeen én in de gekozen technologie worden vaak bijgestaan door mensen uit de organisatie van de klant. Zij hebben veel kennis van interne processen en het domein. Zo wordt direct de toegevoegde waarde geleverd die organisaties nodig hebben om écht vooruit te komen.

De High Performance DevOps Teams van Info Support zijn uniek. Dat komt door onze vakmensen. Info Supporters ademen kwaliteit. Dat begint al bij het strenge selectietraject. Er wordt niet alleen gekeken naar technische vaardigheden, maar ook naar persoonlijkheid, denkniveau en sociale vaardigheden. De mensen die het selectietraject doorkomen, worden vervolgens in ons eigen kenniscentrum verder opgeleid. Wij investeren continu in opleidingen en kennisdeling, zodat iedereen op het hoogste niveau blijft presteren.

Playbook High Performance DevOps Teams

Wat zijn de kenmerken van High Performance DevOps Team? Dat leggen we uit in ons playbook.

In ons DNA

Het toevoegen van waarde zit in het DNA van Info Support. Onze missie is niet voor niks organisaties vooruit helpen met het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen met solide en innovatieve softwareoplossingen. Het toevoegen van waarde voor onze opdrachtgevers staat hierbij centraal. Info Support is dé strategische partner en streeft duurzame klantrelaties na.

Wij zien Info Support als Strategic IT Partner: op strategisch, tactisch én operationeel niveau is Info Support gesprekspartner voor het bepalen van onze koers

Anne Wilschut, CEO van BeFrank

Meer weten?

Met een High Performance DevOps Teams van Info Support realiseert u uw doelstellingen binnen de digitale transformatie. Zo blijft u voor op de concurrentie en inspireert u uw eigen medewerkers. Wilt u meer weten? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op of bel rechtstreeks met Lammert Vinke, Unitmanager, via +31 625 329 304.