Top Employer ICT

Op 8 februari 2017 is Info Support door het Top Employer Institute uitgeroepen tot Top Employer ICT Nederland. Daarmee is Info Support de enige organisatie wereldwijd die het exclusieve certificaat voor de 19e keer op rij in de wacht sleept. De certificering is een mooie erkenning van het feit dat we niet alleen beschikken over fantastische medewerkers, maar ook dat we als werkgever aandacht besteden aan de ontwikkeling en het werkplezier van die medewerkers.

Wat houdt deze certificering in?

Het Top Employers Institute (voorheen bekend als het CRF Institute) is een onafhankelijke organisatie die onderzoekt wat deelnemende werkgevers wereldwijd aan hun werknemers bieden en verricht hierop een benchmark. Alleen de beste werkgevers wereldwijd ontvangen het certificaat Top Employers.

In het kader van de Top Employersprocedure moeten de deelnemende bedrijven een uitgebreide audit doorlopen. Dit begint met het zogenaamde internationale HR Best Practices Onderzoek van het Top Employers Institute. Om de certificering uiteindelijk te verkrijgen, moeten bedrijven aan een hoge standaard voldoen. Ter waarborging van de validiteit van het proces worden alle antwoorden door een onafhankelijke partij aan een tweede audit onderworpen.

Het Top Employers Institute beoordeelt werkgevers aan de hand van de volgende criteria:

  • Primaire arbeidsvoorwaarden
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Training & Ontwikkeling
  • Carrièremogelijkheden
  • Cultuurmanagement

Info Support scoorde met name goed op de onderdelen Talent Strategy, Learning & Development, Performance Management.

Meer informatie over de certificering en de resultaten zijn te vinden op www.top-employers.com.