Veenendaal ICT stad

Veenendaal ICT stad. Eén van de speerpunten van Gemeente Veenendaal. En dat past natuurlijk uitstekend bij ons bedrijf. Info Support is nagenoeg vanaf de oprichting gevestigd in Veenendaal. Begonnen op de Turbinestraat, daarna op De Smalle Zijde waar nu het Kenniscentrum zit, enkele jaren aan de Einsteinstraat en vanaf zomer 2005 is ons hoofdkantoor gevestigd aan de Kruisboog 42. Sinds 2010 is ook R&R Workforcemanagement, onderdeel van Info Support International, hier gevestigd.

Veenendaal ICT stad

Ontwikkeling en profilering van de ICT-sector vormt een belangrijke inzet van het beleid van de gemeente Veenendaal. Vanuit een sterke ICT-uitgangssituatie willen Gemeente en Promotie Veenendaal de ICT-sector ruim baan geven als motor voor innovatie en duurzame vernieuwing van het gehele economische terrein.

Ook wil Veenendaal als sterk ICT-centrum een belangrijke bijdrage leveren aan de succesvolle ontwikkeling van de nog jonge FoodValley-regio. Daarom wordt in het gemeentelijke Programma Economie hieraan prioriteit gegeven.

Bekijk de website van de gemeente Veenendaal voor meer informatie.

ICT Valley

Veenendaal is het ICT-centrum van de FoodValley regio. Deze centrumfunctie betekent dat ICT-bedrijven die hier gevestigd zijn,

elkaar versterken door zich met elkaar te verbinden in een platform. Op 1 november 2012 is daarom de stichting ICT Valley opgericht.

Werkgelegenheid

Met meer dan 400 medewerkers is Info Support het grootste ICT-bedrijf van Veenendaal. Naast uitvoering van werkzaamheden op locatie bij onze opdrachtgevers worden in toenemende mate de werkzaamheden in onze vestigingen in Veenendaal verricht.

Hiermee zijn wij een belangrijke bron van werkgelegenheid op gebied van ICT in de regio Veenendaal. Op onze carrière website kunt u hier meer over lezen.

Ga naar de carrière website