Vier MVP Renewals bij Info Support!

Microsoft beloont al jaren mensen die veel betekenen voor de developer community. Dat doen ze met een Microsoft Most Valuable Professional (MVP)-award.

Bij Info Support zijn er meerdere mensen die deze titel met trots (mogen) dragen. Wij kijken dan ook elk jaar op 1 juli reikhalzend uit naar de berichten van Microsoft: welke MVP’s ontvangen opnieuw de award op basis van hun bijdragen in het afgelopen jaar. De MVP’s van Info Support hebben met spanning deze datum afgewacht.

Het resultaat mag er zijn:

  • Sander Molenkamp is voor het tweede jaar Azure MVP;
  • Peter Toonen en Edwin van Wijk zijn voor het derde jaar op rij MVP in de categorie Visual Studio & Development Technologies;
  • Willem Meints is MVP geworden in de categorie AI. Dat is bijzonder goed nieuws, want dit is een splinternieuwe categorie waar slechts drie mensen in Nederland in zitten (58 wereldwijd). Willem is overgestapt van de VS & Dev tech categorie.

Wij zijn enorm trots op onze MVP’s die met hun geweldige inspanning en investering een wezenlijke bijdrage geleverd hebben aan de software community, wat met deze awards erkend wordt door Microsoft. Onze MVP’s gaan zich komend jaar ook weer keihard inzetten en u komt ze vast en zeker tegen bij hackathons of als sprekers op MeetUps en conferenties.