Waarom Info Support

Info Support is niet de enige IT-dienstverlener in de Benelux. Er is keuze genoeg. Waarom Info Support? Juist bij complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken, als u snel wilt schakelen, als kwaliteit voorop staat en als u wilt kunnen bouwen op een bedrijf dat al tientallen jaren ook in slechte economische tijden zwarte cijfers schrijft kiest u voor ons. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor Info Support.

4 redenen om te kiezen voor Info Support

 • Als u het belangrijk vindt dat afspraken worden nagekomen
  Bij Info Support kunt u ervan op aan dat wij onze afspraken nakomen. Door onze omvang, middelgroot, kunnen we dat waarmaken. Ons bedrijf is weliswaar van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen, maar tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibiliteit.
 • Als u bij complexe en bedrijfskritische softwarevraagstukken gegarandeerde resultaten wilt
  Juist als het echt complex wordt, bent u bij Info Support aan het goede adres. Niet voor niets wordt onze hulp regelmatig ingeroepen als het anderen te ingewikkeld wordt of als projecten verkeerd dreigen af te lopen.

 • Kennis van uw markt
  Als u technische oplossingen als hulpmiddel ziet om uw business te innoveren. Techniek is voor Info Support nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw branche en specifieke situatie. Met innovatieve en branche-specifieke oplossingen als resultaat.
 • Als u ook in een slecht economisch klimaat op uw leverancier wilt kunnen bouwen
  Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers. En dat als niet-beursgenoteerd bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u een waarborg is voor continuïteit.