Wegwijzer Sociale Media in de Zorg

De opmars van de Sociale Media is niet meer te stuiten, langzaam wordt deze nieuwe vorm van communicatie onderdeel van ons dagelijks leven. Ook in de zorgsector biedt deze nieuwe vorm van communicatie tal van mogelijkheden waaronder binding met de patiënt of bewoner, het communiceren vanuit de organisatie, transparant maken van de organisatie en processen,… Maar wat is dat nu Sociale Media en wat zijn de mogelijkheden?

Op dinsdag 12 maart 2013 organiseert Zorgnet Vlaanderen het eerste seminarie omtrent het gebruik van sociale media en nieuwe technologieën in de zorgsector. Sprekers zoals Lucien Engelen, Lieven Van Nieuwenhuyze aangevuld met een 4-tal praktijk cases zullen u meer wegwijs maken in de verschillende mogelijkheden. Dit alles wordt gevolgd door een panelgesprek met Kris Hoet(Duval Guillaume Modem). Isabel Moens(Zorgnet Vlaanderen), Paul Geerts(Gezondheid.be), Luc Colla(Jessa Ziekenhuis)

Eén van de praktijkcases zal onze eigen Info Support klant GGZ Friesland zijn. Dhr. Tim Koelman zal meer toelichting geven op de visie omtrent e-health en het cliëntenportaal die door Info Support werd ontwikkeld. Tevens zal Info Support als standhouder aanwezig zijn om meer toelichting te geven bij alle projecten die op dit vlak reeds in de zorgmarkt werden verwezenlijkt.