Agriculture, Food & Retail

Foodservice

Agriculture, Food & Retail

Foodservice

De Nederlandse consument maakt steeds meer gebruik van de smartphone bij het bestellen van eten en drinken. Ongemerkt worden hierdoor veel interessante data verzameld. Niet alleen door de producent; ook de consument ontwikkelt gaandeweg een persoonlijk profiel. Door toevoegen van voedingswaarden, herkomst van voedsel en diverse andere data kunnen voedselproducenten consumenten helpen een persoonlijk profiel aan te maken dat leidend is in zijn of haar consumentengedrag. Een van de vele ideeen die vandaag de dag ontwikkeld worden om slim gebruik te maken van data.

Juist in de foodservice en retail gaan de veranderingen hard. De consument krijgt steeds meer invloed. Info Support kan bedrijven helpen hierop in te spelen. Vooral in het combineren van data liggen kansen voor bedrijven om het verschil te maken.

Meer weten

Dagelijks helpen wij onze opdrachtgevers met hun digitale transformatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die technologieën als Artificial Intelligence en Cloud Native uw organisatie te bieden heeft? Neem dan contact op, wij helpen u graag verder.