Over ons

Bij Info Support zijn we resultaat gedreven en zetten we alles op alles om bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen. Met onze klanten gaan we een duurzame relatie aan waarin we de regie op het IT-project met trots dragen. Met een Agile-werkwijze en software craftsmanship zorgen onze professionals ervoor dat het volledige potentieel van uw IT-landschap benut wordt en het klaar voor de toekomst is.

Onze kernwaarden

Soliditeit
  • Solide staat bij Info Support voor duurzaam, stevig en betrouwbaar. Dat betekent dat wij langetermijnrelaties en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen hoog in het vaandel hebben staan.
  • Info Support schrijft als familiebedrijf al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers. We zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u een waarborg is voor continuïteit, zodat u in ons een partner vindt met een stevig fundament waar u op kunt bouwen.
Integriteit
  • Wij gaan open en eerlijk met u om. Dat doen wij omdat dat in onze optiek tot de beste samenwerking en daarmee resultaten leidt. Dat betekent dat wij u eerlijk adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is.
  • We houden ons altijd aan onze afspraken. Geen onverwachte verrassingen, maar de wetenschap dat wij voor u klaar staan.
Vakmanschap
  • De kwaliteit van uw IT-projecten staat of valt met de mensen die ze uitvoeren. Daarom investeert Info Support continu in kennis. Technische kennis, maar zeker ook praktijkkennis. Logisch, want techniek is nooit een doel op zich. Wij kijken daarom altijd verder en verdiepen ons in uw markt en specifieke situatie. Met innovatieve en marktgerichte oplossingen als resultaat.
  • Investeren in nieuwe technologieën vinden wij cruciaal. Dat vragen de marktontwikkelingen van ons, maar ook omdat nieuwe technologieën mogelijkheden creëren om steeds efficiëntere oplossingen te bedenken.
Passie
  • Ons werk is ook onze passie. Onze mensen beoefenen hun vak met onuitputtelijke enthousiasme en willen voortdurend hun kennis vergroten. Onze mensen zijn dan ook in staat om de beste oplossingen voor u te realiseren.

Merkwaarden

Ons werk stopt niet bij de realisatie van bedrijfsdoelstellingen met solide en innovatieve softwareoplossingen. Info Support wil altijd ‘vooruit’. Zowel met collega’s, partners als klanten. Om die belofte waar te maken hebben wij een aantal (merk)waarden gedefinieerd. Ze laten zien waar we voor staan en gaan. Het daagt ons uit om in alles wat wij doen, vanuit deze waarden te denken en te handelen.

Ambitieus

We zijn te herkennen aan ons ondernemend vermogen, de drive om te vernieuwen en onze resultaatgerichtheid. We zijn meer dan enthousiast en stoppen niet voordat het af is. Vastberaden om topkwaliteit na te streven.

Eigen-wijs

We zijn zelfverzekerd over ons kunnen en niet bang om te zeggen waar het op staat. Door ons vast te bijten in een project blijven we kritisch op de vraag achter de vraag. Waarom doen we dit? Hoe kan het beter? Waar anderen obstakels zien, zien wij kansen.

Slim

We zijn T-shaped professionals met een brede basiskennis en bouwen daarop ons specialisme. Vakkundig komen we met toepasbare, praktische en efficiënte oplossingen.

Sociaal

Samen werken we naar een gemeenschappelijk doel. Wij zoeken de verbinding met anderen, stellen ons verantwoordelijk op en leven ons in. Kennis delen vinden we erg belangrijk en we zijn altijd bereid om te helpen. Alleen samen komen we tot het beste resultaat.

Doordacht

We zijn vindingrijk in het realiseren van oplossingen en durven daarbij kritisch te zijn naar onszelf, collega’s en klanten. We denken altijd een stap vooruit en nemen, leergierig als we zijn, niet zomaar iets aan.

Waarom kiezen voor Info Support?

Vakmanschap

Onze IT’ers worden – na hun afgeronde bachelor of master IT-opleiding – verder opgeleid via een top IT traineeship in ons eigen Kenniscentrum. Zo borgen we een hoge kwaliteit van continue kennisoverdracht. Ook na dit traineeship staat kennisdeling en ontwikkeling als mens en professional centraal. Het aantal certificaten dat we gezamenlijk hebben stijgt gestaag verder met een onbeperkt opleidingsbudget voor iedere Info Supporter.

Domeinkennis

Wij hebben bovengemiddeld veel kennis in huis van de sectoren: agriculture, energie, finance, food, havens & logistiek, industrie, mobility, overheid, pensioen, retail, verzekeringen en zorg. Technologie is voor ons nooit een doel op zich. Wij kijken altijd verder en verdiepen ons in de organisatie van onze klant en de sector waarin deze actief is. Met als resultaat IT-oplossingen die je een voorsprong op de concurrentie geven.

 

 

Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

We zijn resultaatgedreven en zetten alles op alles om complexe en bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen en de software in beheer te nemen. In al onze dienstverlening, is kwaliteit niet alleen belofte, maar de kern van ons handelen. Bij ons is kwaliteit geen toevalligheid, maar het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en een onwrikbare toewijding aan alles wat we doen.

 

Financiële soliditeit

Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers als niet beursgenoteerd familiebedrijf. We zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid een waarborg is voor continuïteit en wij een stabiele en solide IT-partner zijn.

Afspraak = afspraak

U kunt ervan op aan dat we onze afspraken nakomen. We zijn van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibele aanpak.

 

 

De ambitie: Info Support Science Park

Bij Info Support nemen we iedere dag het voortouw. En we willen verder. Ons idee? Het ontwikkelen van Science Park; een plek waar IT-experts samen met bedrijven en studenten werken aan de baanbrekende en praktische oplossingen van morgen. We ervaren al jaren dat cross-over samenwerkingen cruciaal zijn voor het ontwikkelen van baanbrekende en innovatieve IT-oplossingen. Wat nog ontbreekt: een inspirerende plek met genoeg ruimte om deze samenwerking mogelijk te maken. Die plek, op een prachtige, centrale en bereikbare zichtlocatie, hebben we nu op het oog.

Werken bij

Door samen continu te vernieuwen helpen we klanten en de wereld significant vooruit. We vragen veel van je, maar daar krijg je ook veel voor terug. Een loopbaan bij Info Support biedt garantie voor een succesvolle IT-carrière en werken aan uitdagende projecten.