Over Info Support

Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Info Support heeft met kantoren in Veenendaal (NL) en Mechelen (BE) meer dan 400 medewerkers in dienst. De werkwijze van Info Support kenmerkt zich door een aantal kernwaarden: soliditeit, integriteit, vakmanschap en passie.

 

 

Solide én innovatief

Vanaf de start in 1986 zijn we op eigen kracht gegroeid van een eenmansbedrijf naar een onderneming met ruim 400 medewerkers. Dat mag je gerust een solide organisatie noemen. Maar we zijn ook een organisatie die steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Om ervoor te zorgen dat ook onze opdrachtgever voordeel hebben van nieuwe ontwikkelingen hebben we een aantal innovatiethema’s die onze bijzondere aandacht krijgen.

Onze ambitie: Info Support Science Park

Bij Info Support nemen we iedere dag het voortouw. En we willen verder. Ons idee? Het ontwikkelen van Science Park; een plek waar IT-experts samen met bedrijven en studenten werken aan de baanbrekende en praktische oplossingen van morgen. We ervaren al jaren dat cross-over samenwerkingen cruciaal zijn voor het ontwikkelen van baanbrekende en innovatieve IT-oplossingen. Wat nog ontbreekt: een inspirerende plek met genoeg ruimte om deze samenwerking mogelijk te maken. Die plek, op een prachtige, centrale en bereikbare zichtlocatie, hebben we nu op het oog. Lees hier alles over het plan van Info Support International Group voor een nieuw Science Park op Food en Businesspark De Klomp.