Over Info Support

Info Support is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software en BI- en integratieoplossingen. Daarnaast trainen onze docenten IT-vakmensen in het toepassen van de nieuwste technieken en methodes binnen softwareontwikkeling. Met ruim 400 medewerkers laten wij  onze opdrachtgevers in branches als de financiële dienstverlening, de overheid, de zorg, verzekeringen en verschillende industriële sectoren voorop lopen in hun markt.

Solide èn Innovatief

Vanaf de start in 1986 zijn we op eigen kracht gegroeid van een eenmansbedrijf naar een onderneming met ruim 400 medewerkers. Dat mag je gerust een solide organisatie noemen. Maar we zijn ook een organisatie die steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Om ervoor te zorgen dat ook onze opdrachtgevers voordeel hebben van nieuwe ontwikkelingen hebben we een aantal innovatiethema’s gekozen die onze bijzondere aandacht krijgen.

Op onze innovations website kunt u meer lezen over de ontwikkeling van Info Support in de eerste 30 jaar van onze bestaansgeschiedenis.

In de paragrafen hieronder vindt u meer informatie over de innovatiethema’s die op dit moment spelen bij onze opdrachtgevers en binnen projecten van Info Support.