Over Info Support

Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren agrifood, energie, fintech, mobiliteit, pensioen en zorg. Info Support heeft met kantoren in Veenendaal (NL) en Mechelen (BE) meer dan 400 medewerkers in dienst. De werkwijze van Info Support kenmerkt zich door een aantal kernwaarden: soliditeit, integriteit, vakmanschap en passie.

 

 

Solide èn Innovatief

Vanaf de start in 1986 zijn we op eigen kracht gegroeid van een eenmansbedrijf naar een onderneming met ruim 400 medewerkers. Dat mag je gerust een solide organisatie noemen. Maar we zijn ook een organisatie die steeds op zoek is naar nieuwe mogelijkheden voor innovatie. Om ervoor te zorgen dat ook onze opdrachtgevers voordeel hebben van nieuwe ontwikkelingen hebben we een aantal innovatiethema’s gekozen die onze bijzondere aandacht krijgen.

Op onze innovations website kunt u meer lezen over de ontwikkeling van Info Support in de eerste 30 jaar van onze bestaansgeschiedenis.

In de paragrafen hieronder vindt u meer informatie over de innovatiethema’s die op dit moment spelen bij onze opdrachtgevers en binnen projecten van Info Support.