Max Cornelisse opnieuw in actie voor Info Support

Veenendaal, 25 mei 2010. Het is een tijdje stil geweest, maar eindelijk is de nieuwste film van Max Cornelisse een feit. De films van de student Max Cornelisse waarin onder andere te zien is hoe hij het treinverkeer ontregelt, de matrixborden boven de snelweg hackt en attracties in de Efteling weet te besturen, blijven ongekend populair. Inmiddels is hij een waar fenomeen geworden. Zijn films worden sinds de lancering in 2007 nog dagelijks bekeken op YouTube en ook op zijn Hyves heeft Max een grote schare fans verzameld.

Volgens IT–dienstverlener Info Support, de organisatie ‘achter’ de filmpjes van Max, is het tijd voor een hernieuwde kennismaking. In de nieuwste film geeft Max een rondleiding aan een student die gaat starten met zijn afstudeeropdracht bij Info Support. Al jaren studeren veel studenten van diverse hogescholen en universiteiten af bij Info Support. Ze kunnen daarbij kiezen uit een groot aantal afstudeeropdrachten in verschillende richtingen, waaronder .Net, Java, Data Warehousing, Applicatie Infrastructuur of Testing. Studenten krijgen intensieve begeleiding, kunnen trainingen en opleidingen volgen bij het Kenniscentrum van Info Support en krijgen na succesvolle afronding van hun studie een contract voor onbepaalde tijd aangeboden.

De nieuwste film geeft in vogelvlucht een beeld wat studenten kunnen verwachten als ze bij Info Support aan de slag gaan. Impressies van het pand, de werkplekken en medewerkers van Info Support wisselen elkaar in hoog tempo af. De kijker beleeft de eerste afstudeerdag door de ogen van een student die van Max de nodige uitleg krijgt. Uiteraard mogen de nodige hilarische momenten dit keer ook niet ontbreken.