Diensten

We helpen u graag om complexe IT-uitdagingen aan te pakken, waarbij we uiteraard nauw samenwerken met u om de software te laten aansluiten bij de specifieke bedrijfsbehoeften. In al onze diensten staat innovatie en kwaliteit voorop.

Wat wij doen

Van architectuur tot ontwikkeling tot beheer en training. Bij Info Support zijn we resultaat gedreven en zetten we alles op alles om bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen. Met een Agile-werkwijze en software craftsmanship zorgen onze professionals ervoor dat het volledige potentieel van uw T-landschap benut wordt en het klaar voor de toekomst is.

IT Strategy & Architecture

Onze experts geven u concreet en haalbaar advies, met alle stappen die uw organisatie moet doorlopen om het IT-project tot een succesvol einde te brengen.

Software Development

Software maakt impact. Code is voor ons een middel om een groter doel te bereiken.

Data & AI

We hebben de kennis en ervaring in huis – van de basics tot het zwaardere werk – om uw organisatie een voorsprong op de markt te geven.

Managed Services

Applicaties die altijd beschikbaar zijn, maar ook beveiligd en up-to-date? Daar zorgen we voor. En wel 24/7.

Training

In ons eigen Kenniscentrum leiden we IT-professionals op. Volg een losse training, kies voor een leerpad of een maatwerk Incompanytraining.

Succesvolle Samenwerkingen

Cipal