Overheid

In de Nederlandse en Belgische overheidssector behoren cybersecurity, digitale transformatie en het waarborgen van privacy en gegevensbescherming tot de grootste IT-uitdagingen.

Modernisering IT-infrastructuur

Overheidsinstellingen staan onder constante druk om hun systemen te beschermen tegen een toenemend aantal cyberdreigingen en -aanvallen, terwijl ze tegelijkertijd streven naar modernisering van hun IT-infrastructuur. Deze modernisering is noodzakelijk om efficiëntere dienstverlening aan burgers en bedrijven te bieden. Daarnaast speelt naleving van strikte (privacy)regelgeving een cruciale rol. Overheden moeten eveneens de balans vinden tussen innovatie en betrouwbaarheid, met name bij de implementatie van nieuwe technologieën zoals artificial intelligence.

Info Support kan een cruciale rol spelen in het ondersteunen van de Nederlandse en Belgische overheidssector. Onze expertise in cybersecurity reikt ver, waardoor we robuuste beveiligingsmaatregelen kunnen implementeren. Daarnaast helpen we dagelijks organisaties met hun digitale transformatie door verouderde systemen te moderniseren en nieuwe technologieën te integreren. We weten hoe we innovatie bevorderen binnen de gestelde overheidsbudgetten en -beleidskaders.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u een IT-vraagstuk waar u over wilt sparren? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Peter Berg

Commercieel Unitmanager Mobility & Public