Training

Is jouw organisatie klaar om haar IT-kennis en -vaardigheden naar een hoger niveau te brengen? Het Info Support kenniscentrum ondersteunt uw organisatie hierbij met uitgebreide dienstverlening op het gebied van trainingen, leerpaden, inspiratiesessies en kennisassessments.

Ons trainingsaanbod

Het Kenniscentrum verzorgt meer dan 200 trainingen op het gebied van systeemontwikkeling, infrastructuur en databases. De training zijn beschikbaar in het Nederlands en Engels. Verder geven onze trainers de trainingen in Veenendaal, Utrecht of op jouw locatie. Cursisten kunnen een training meestal ook remote volgen.

Meer dan trainingen

Leerpaden

Een leerpad is een set van trainingen waarmee je de kennis en kunde opdoet voor een specifieke rol. Voor je een leerpad start wordt er altijd een opleidingsgesprek gepland met een trainer. Zo kan een leerpad worden toegespitst op jouw ervaring en behoefte.

Kennisassessments

Een kennisassessment is een gestructureerde beoordeling van de huidige kennis en vaardigheden van een medewerker of team. Op basis van dit assessment worden specifieke kennisbehoeften vastgelegd die de basis zijn voor een opleidingsadvies.

Inspiratiesessies

Onze sprekers geven regelmatig op verzoek een inspiratiesessie om met uw IT-organisatie nieuwe inzichten te delen. Deze sessies worden verzorgd door onze topsprekers die zowel nationaal als internationaal vaak spreken en bovengemiddeld veel kennis hebben van zijn of haar vakgebied

Waarom het Kenniscentrum van Info Support?

Hoge waardering

Het Kenniscentrum krijgt van haar cursisten gemiddeld een 9,3

Praktijkgerichte trainingen

Onze trainingen zijn zo ingericht dat de leerstof aansluit bij wat er in de praktijk nodig is.

Gecertificeerde trainers

Onze trainers zijn gecertificeerd en worden regelmatig bijgeschoold.

Eigen docenten

We werken met vaste docenten, waardoor we een hoge kwaliteit en continuïteit kunnen borgen.

Hoe kan ik u helpen?

Wilt u advies over welke trainingen, leerpaden of assessments bij uw organisatie passen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Emiel Oudakker

Sales Manager Learning