Beheer

Zijn uw applicaties blijvend klaar voor overmorgen? Heeft u de zekerheid dat uw (bedrijfskritisch) IT-systemen blijven werken? Ook als ze zijn aangepast aan nieuwe functionele of technologische eisen? Als u de zorgen van het applicatiebeheer aan ons overdraagt, geven wij u daar ondersteuning op maat voor terug.

Aandacht voor beheer

Indien Info Support de software voor u ontwikkeld heeft dan is er vanaf het begin rekening gehouden met de totale levenscyclus van de applicatie. In de regel is dan tevens het applicatiebeheer – onderhoud & vernieuwing – al geregeld. Heeft u de applicatie zelf ontwikkeld, dan maken we een stappenplan aangepast op uw behoefte.

Heeft u zelf een applicatie ontwikkeld of elders laten ontwikkelen? En zou u bepaalde onderdelen of het volledige IT-beheer willen uitbesteden? Twijfelt u of u met de nieuwste technologie werkt? Of houdt u graag tijd en capaciteit over voor vereiste nieuwe ontwikkelingen? Dan bieden wij u de oplossing door het applicatiebeheer (gedeeltelijk) van u over te nemen.

Managed Services

Info Support biedt zijn beheerdiensten via zijn speciaal hiervoor ingerichte beheerafdeling Managed Services. Via Managed Services bieden wij een aantal service-instrumenten die uniek zijn in de markt.

Product- en kennisondersteuning

Komt u net dat stukje productkennis te kort? Heeft u behoefte aan ervaringen afkomstig uit best practices van branchegenoten? Info Support biedt ondersteuning op maat.

 

Referenties Beheer