Beheer

Zijn uw applicaties blijvend klaar voor overmorgen? Heeft u de zekerheid dat uw (bedrijfskritisch) IT-systemen blijven werken? Ook als ze zijn aangepast aan nieuwe functionele of technologische eisen? Als u de zorgen van het applicatiebeheer aan ons overdraagt, geven wij u daar ondersteuning op maat voor terug.

Aandacht voor beheer

Indien Info Support de software voor u ontwikkeld heeft dan is er vanaf het begin rekening gehouden met de totale levenscyclus van de applicatie. In de regel is dan tevens het applicatiebeheer – onderhoud & vernieuwing – al geregeld. Heeft u de applicatie zelf ontwikkeld, dan maken we een stappenplan aangepast op uw behoefte. Heeft u zelf een applicatie ontwikkeld of elders laten ontwikkelen?

En zou u bepaalde onderdelen of het volledige IT-beheer willen uitbesteden? Twijfelt u of u met de nieuwste technologie werkt? Of houdt u graag tijd en capaciteit over voor vereiste nieuwe ontwikkelingen? Dan bieden wij u de oplossing door het applicatiebeheer (gedeeltelijk) van u over te nemen.

Managed Services

Info Support biedt beheerdiensten via de speciaal hiervoor ingerichte beheerafdeling Managed Services. Via Managed Services bieden wij een aantal service-instrumenten die uniek zijn in de markt.

Clouddiensten

Steeds meer zakelijke applicaties verplaatsen zich naar de Cloud doordat een groeiend aantal organisaties hun diensten aanbiedt via internetportals en apps. De stormachtige opkomst van mobiele devices, zoals laptops, smartphones en tablets, vormt daarbij een belangrijke impuls voor het succes van Clouddiensten.

Want die ontwikkeling maakt de noodzaak van overal en altijd bereikbare diensten en een groeiende behoefte aan een brede diversiteit aan data alleen maar groter. Lees meer over de Clouddiensten die Info Support biedt.

Product- en kennisondersteuning

Komt u net dat stukje productkennis te kort? Heeft u behoefte aan ervaringen afkomstig uit best practices van branchegenoten? Info Support biedt ondersteuning op maat.

 

Klanten