Neem contact op

DevOps

DevOps

In hedendaagse businessprocessen is innoveren en razendsnel inspelen op nieuwe ontwikkelingen essentieel. Dat legt veel druk op het proces van softwareontwikkeling als het gaat om opleveringssnelheid, kwaliteit, kosten, maar ook beheer. Een goed doordachte DevOps-aanpak kan hierin uitkomst bieden.

Maximale business value

Het werken in zelforganiserende, multidisciplinaire DevOps-teams vergt een compleet andere denk- en werkwijze. Niet langer zijn individuele rollen leidend, maar een gezamenlijke verantwoordelijkheid om een systeem te ontwikkelen, in productie te brengen en beschikbaar te houden. Dit met als doel om sneller te leveren, wendbaarder te zijn en maximale business value te leveren aan de eindgebruiker.

Info Support heeft op verschillende niveaus ervaring met de DevOps-aanpak. Zo is DevOps een veel gekozen aanpak in onze ontwikkelprojecten om samen optimaal grip te houden op het proces. Daarnaast bieden we vanuit onze afdeling Managed Services de mogelijkheid aan om een gedeelte van de aanpak onder te brengen bij onze interne DevOps-specialisten. Voor teams die willen beginnen met DevOps en daar de juiste tools voor nodig hebben, kunnen wij ondersteuning bieden vanuit ons Professional Development Center.

Klantcase: BeFrank

BeFrank is een innovatieve, online pensioenuitvoerder. Een modern pensioen betekent een voor de werkgever en deelnemer een zo eenvoudig mogelijk proces. Om dit continu te realiseren werkt BeFrank al een aantal jaar strategisch, tactisch én operationeel samen met Info Support. Op dit moment zijn er drie DevOps-teams bezig om de nieuwe wensen en eisen voor een innovatief pensioen snel en kwalitatief hoogwaardig te realiseren.

Info Support helpt ons enorm om de DevOps-doorontwikkeling mee te maken als bedrijf. Met hun hulp wordt het werk een stuk efficiënter en effectiever.

Gert-Jan Theuwissen - divisiemanager ICT bij RDW

Klantcase: RDW

Iedereen veilig en vertrouwd op weg. Dat is het doel van RDW. Als IT-partner levert Info Support een belangrijke bijdrage. “Info Support helpt ons enorm om de DevOps-doorontwikkeling mee te maken als bedrijf. Met hun hulp wordt het werk een stuk efficiënter en effectiever. Dat is overigens niet alleen merkbaar voor de divisies van RDW, maar ook voor de eindgebruiker.”

Klantcase: KPN

KPN is door Info Support begeleid richting DevOps. De coaching focust zich op de gezamenlijke teamverantwoordelijkheid en de onderlinge rollen die noodzakelijk zijn in een DevOps-team. Het gamification onderdeel beloont het team voor de gezamenlijk output en effort en geeft inzicht in wat de dynamiekverschillen zijn. Dit traject is onderdeel van de transformatie die KPN in werking heeft gesteld.

Meer informatie

Wilt u weten over de inzet van een goed doordachte DevOps-aanpak voor uw organisatie? Neem dan contact met op met Alex van Assem voor een vrijblijvend gesprek!