Erik Sackman

Manager Cloud Platform Services

Erik is a passionate and experienced manager in the world of platform services. He is known for his ability to translate complex technical and process concepts into understandable strategies for both field experts and business stakeholders. With a keen eye for innovation, he is constantly exploring new opportunities within the cloud theme.

Verbeteren van prestaties, schaalbaarheid en samenwerking in moderne IT-omgevingen

Zijn focus ligt op het door ontwikkelen van de Managed Cloud Platform Services waarmee hij klanten helpt om hun cloudoplossingen te optimaliseren. Verder is Erik actief als managing consultant, waarin hij medewerkers meeneemt in de strategische koers van de afdeling en begeleidt in hun ontwikkeling.

Zijn voornaamste expertisegebieden liggen op het vlak van Platform Engineering, Cloud, DevOps, IT-servicemanagement, FinOps en Team Topologies. Kortom, onderwerpen die gericht zijn op het verbeteren van de prestaties, schaalbaarheid en samenwerking in moderne IT-omgevingen.

“Ik deel mijn kennis en ervaringen graag via de podcast Business vooruit met IT. Hierin behandelen we vakinhoudelijke onderwerpen en geven we concrete voorbeelden over hoe de toepassing hiervan de business van onze klanten vooruit helpt.”