Managed Cloud Platform Services (MCPS)

Managed Cloud Platform Services voor een flexibel en toekomstbestendig IT-landschap.

Managed Cloud Platform Services (MCPS)

Managed Cloud Platform Services voor een flexibel en toekomstbestendig IT-landschap.

Waarom Managed Cloud Platform Services?

Gartner voorspelt dat in 2027 cloud niet langer als een technologieplatform wordt gezien waar je applicaties op draaien, maar eerder de springplank wordt van business innovatie. Managed Cloud Platform Services van Info Support biedt de mogelijkheid om mee te bewegen met deze trend. Samen kijken we naar de ambities en behoeften van uw organisatie zodat u het maximale uit uw cloudomgeving haalt.

Grote datastromen, complexe IT-landschappen, privacy en een toenemende consumentenverwachting. Het is de nieuwe werkelijkheid. Er wordt veel van IT-management verwacht. Het gaat veel verder dan prestatie- en kostenverantwoordelijkheden, maar vraagt om echte innovatiekracht om te voldoen aan de transparantie van toezichthouders en stijgende consumentenverwachtingen. Een flexibel en toekomstbestendig IT-landschap is een vereiste. Geen lift & shift-oplossing, maar een aanpak waarbij legacy systemen, integratie en optimale data-uitwisseling geharmoniseerd kunnen worden in een cloudomgeving terwijl kosten adequaat worden gemanaged.

Wat is Managed Cloud Platform Services?

Hieronder ziet u hoe ons Managed Cloud Platform Services er in de praktijk uitziet.

Get Cloud Control met MCPS

De meeste organisaties hebben de overstap naar de cloud gemaakt en kennisgemaakt met alle mogelijkheden. Het is heel makkelijk om deze stap te zetten en je applicaties naar de cloud te brengen, maar dan…

Het is belangrijk om de cloudomgeving zo in te richten en te managen dat deze aansluit bij de doelstellingen van uw organisatie. Idealiter gebeurt dit voor de transitie naar cloud, maar dat is meestal niet het geval.  De ontwikkelingen op het gebied van cloud zijn continu en volgen elkaar razendsnel op. Er komt veel kennis bij kijken en het is lastig om bij te blijven. Het resultaat is dat je als organisatie niet geheel in control bent. Dit heeft gevolgen voor de:

  • Kosten
  • Security
  • Stabiliteit en continuïteit
  • Compliance en monitoring
  • Data management
  • Innovatiekracht

 

Managed Cloud Platform Services streeft naar ‘Get Cloud Control’. Info Support zet haar expertise in met een set aan vernieuwende cloud beheerdiensten waarin we in een strategisch partnership ervoor zorgen dat u in control blijft van uw cloudinrichting en continu de maximale potentie van cloud weet te verwaarden. Zie ons als uw Cloud Center of Excellence dat u proactief adviseert over kosten, verbeterde inrichtingen, vernieuwingen en het reduceren van een vendor-lockin. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op en leer hoe onze reis van correctief beheer naar preventief beheer, van hardware inrichting naar software-defined provisioning geleid heeft tot deze vernieuwende samensmelting van een gestandaardiseerd platform en persoonlijk advies.

Klantreferenties

Referentie: PlantLab

Sinds ruim een jaar werkt het indoor farming-bedrijf nauw samen met Info Support. Samen ontwikkelden ze een applicatie om het operationele proces te optimaliseren. Daarmee werd het werk overzichtelijker voor de operators in het bedrijf en ging de fou…

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Managed Cloud Platform Services uw organisatie te bieden heeft? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.