Continuous Delivery

De hedendaagse businessprocessen vragen steeds vaker om 24/7 interactie met de markt en het razendsnel inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Dat legt veel druk op het proces van softwareontwikkeling als het gaat om flexibiliteit, opleveringssnelheid, kwaliteit en kosten. Met Continuous Delivery levert Info Support een geavanceerde ontwikkelmethodiek waarbij software continu wordt opgeleverd in kleine behapbare stukjes die meteen getest en in productie genomen worden.

Nieuwe ideeën snel in productie

Cloudtechnologie, 24-uurseconomie en dienstverlening via portals en apps. Zomaar wat ontwikkelingen die maatgevend zijn voor de moderne manier van zakendoen. Ontwikkelingen ook die het grote belang van goed functionerende IT-systemen onderstrepen. Met Continuous Delivery voegt u flexibiliteit, snelheid en efficiëntie toe aan uw proces van softwareontwikkeling.

Continuous Delivery gaat namelijk uit van een iteratief proces waarbij kleine stukjes software kortcyclisch de verschillende stappen van het productieproces doorlopen. Deze aanpak heeft als belangrijk voordeel dat eventuele fouten direct gedetecteerd worden en gebruikers hun feedback en nieuwe ideeën snel geïmplementeerd zien.

Binnen twee maanden hadden we de eerste werkende versie gebouwd. Na de eerste positieve evaluatie voegden we er steeds nieuwe elementen aan toe. Ook de opname van een nieuwe sop is een uitbreiding van de store. Zie het als het direct uitrollen van een nieuwe release.

Herman Mansveld, programmamanager ABN AMRO

Continuous Delivery: kleine stukjes software doorlopen kortcyclisch het productieproces

Klanten