Managed Services

Managed Services is uw partner voor onderhoud en beheer van uw netwerk, applicaties en infrastructuur. Wij zorgen dat alles efficient en secure beschikbaar blijft zodat u kunt focussen op uw core business.

Managed Services

Managed Services is uw partner voor onderhoud en beheer van uw netwerk, applicaties en infrastructuur. Wij zorgen dat alles efficient en secure beschikbaar blijft zodat u kunt focussen op uw core business.

Uw software beschikbaar én toekomstbestendig

Eindgebruikers verwachten continue beschikbaarheid van de IT-systemen die zij gebruiken. Ook als deze worden aangepast aan functionele en technologische eisen. Een goed werkende en betrouwbare IT-omgeving is daarmee cruciaal voor uw concurrentiepositie. Managed Services ontzorgt u hier volledig in door de zekerheid te bieden dat uw software beschikbaar én toekomstbestendig is. Of dat nu on-premise is, hybride of in een cloudomgeving staat, wij nemen verantwoordelijkheid voor de continuïteit van uw systemen en denken mee over verbeter- en innovatiemogelijkheden. Managed Services kan ondersteunen bij maatwerk oplossingen maar denkt ook graag mee hoe standaardisatie efficientie en effectiviteit kan vergroten met behulp van Managed Cloud Platform Services.

Redenen om voor Managed Services te kiezen

 • Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen met Artificial Intelligence

  Betrouwbaarheid

  Of het nu on-premise, hybride of in de cloud is, onze Managed Services voldoen aan de maximale beschikbaarheidseisen.

 • Veiligheid

  Info Support is ISO 9001, ISO 20000-1, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd en is in het bezit van een ISAE3402 verklaring. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen.

 • Innovatie en advies

  Naast 24/7 beheer en support, adviseren wij u over de mogelijkheden die het beste passen bij uw systemen en workloads en nemen wij u proactief mee in de laatste ontwikkelingen die de cloud uw organisatie te bieden heeft.

 • Vertrouwen bij explainable AI

  Nakomen afspraken

  Samen met u kiezen wij voor een resultaat verplichtende Service Level Agreement (SLA) of een eXperience Levels Agreement (XLA), waarbij flexibiliteit, transparantie en maatwerk centraal staan.

Veilig en compliant

Info Support zorgt ervoor dat uw cloud-omgeving veilig is en voldoet aan wet- en regelgeving. Vanuit ons Security Operation Center (SOC) bewaken wij de beveiliging en compliancy van uw systemen in de cloud en adviseren wij hier proactief over. Zo ver…

Shared DevOps

Info Support werkt in veel projecten met zogenoemde DevOps-teams. Door de beheer- en ontwikkelafdeling dicht bij elkaar te brengen zorg je er niet alleen voor dat IT-systemen betrouwbaar zijn en 24/7 bereikbaar, maar creëer je ook de flexibiliteit om…

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Managed Services kan betekenen voor de beschikbaarheid en toekomstbestendigheid van uw IT-systemen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.