Managed Services

Info Support is dé partner voor het onderhoud en beheer van applicaties, infrastructuren en platformen. We nemen de verantwoordelijkheid voor de continuïteit van bedrijfskritische systemen uit handen van onze klanten, als uitval echt geen optie is.

Managed Applications Services

Ons Managed Application Services-team neemt zowel het applicatiebeheer als het technisch beheer over. Hierdoor is de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van applicaties geborgd. Waar ze ook draaien: on-premises, hybride of in een publieke of private cloudomgeving, zoals de Info Support Cloud.

Managed Cloud Platform Services

Managed Cloud Platform Services streeft naar ‘Get Cloud Control’. Info Support zet haar expertise in met een set aan vernieuwende gestandaardiseerde cloudbeheerdiensten waarin we in een strategisch partnership ervoor zorgen dat u in control blijft van uw cloudinrichting en continu de maximale potentie van cloud weet te verwaarden. Zie ons als uw Cloud Center of Excellence dat u proactief adviseert over kosten, verbeterde inrichtingen, vernieuwingen en het reduceren van een vendor-lockin.

Managed Security Services

Veiliger dan bij Info Support krijg je het niet. Onze security-experts bepalen welke beveiligingsmaatregelen nodig zijn om applicaties up-to-date te houden en te beschermen tegen incidenten zoals datalekken en cyberaanvallen. Voorkomen is beter dan genezen: we testen uitvoerig, brengen mogelijke kwetsbaarheden in kaart en lossen deze samen op. Onze security-experts monitoren applicaties 24 uur per dag, 7 dagen in de week en ondernemen direct actie als dat nodig is.

Waarom kiezen voor Info Support?

Vakmanschap

Onze IT’ers worden – na hun afgeronde bachelor of master IT-opleiding – verder opgeleid via een top IT traineeship in ons eigen Kenniscentrum. Zo borgen we een hoge kwaliteit van continue kennisoverdracht. Ook na dit traineeship staat kennisdeling en ontwikkeling als mens en professional centraal. Het aantal certificaten dat we gezamenlijk hebben stijgt gestaag verder met een onbeperkt opleidingsbudget voor iedere Info Supporter.

Domeinkennis

Wij hebben bovengemiddeld veel kennis in huis van de sectoren: agriculture, energie, finance, food, havens & logistiek, industrie, mobility, overheid, pensioen, retail, verzekeringen en zorg. Technologie is voor ons nooit een doel op zich. Wij kijken altijd verder en verdiepen ons in de organisatie van onze klant en de sector waarin deze actief is. Met als resultaat IT-oplossingen die je een voorsprong op de concurrentie geven.

 

 

Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

We zijn resultaatgedreven en zetten alles op alles om complexe en bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen en de software in beheer te nemen. In al onze dienstverlening, is kwaliteit niet alleen belofte, maar de kern van ons handelen. Bij ons is kwaliteit geen toevalligheid, maar het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en een onwrikbare toewijding aan alles wat we doen.

 

Financiële soliditeit

Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers als niet beursgenoteerd familiebedrijf. We zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid een waarborg is voor continuïteit en wij een stabiele en solide IT-partner zijn.

Afspraak = afspraak

U kunt ervan op aan dat we onze afspraken nakomen. We zijn van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibele aanpak.

 

 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u vragen over het beheer van uw applicatie, infrastructuur of platform? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lammert Vinke

Unitmanager Agriculture, Food & Retail