Software Development

Software maakt impact. Code is voor ons een middel om een groter doel te bereiken: klanten zo goed mogelijk bedienen, efficiënter samenwerken of zelfs nieuwe verdienmodellen creëren.

De juiste technologie

Bij elke klantvraag vinden wij de juiste technologie. Wat uw ambitie of uitdaging ook is; daar hebben we een oplossing voor. Als Microsoft Gold Partner kennen we .NET als geen ander en ook op het gebied van Java zijn we experts. We ontwikkelen software op maat, zoals we dat al 37 jaar doen in de meest uiteenlopende domeinen. Maar we staan ook klaar voor integratie, front-end development en beheer.

High performance DevOps-teams

Hoe we samenwerken, dat bepalen we ook samen. We kunnen een high performance DevOps-team samenstellen waarin Info Support-developers en beheerders samenwerken om doorlopend waarde te leveren. Maar onze developers blenden net zo gemakkelijk in een bestaand ontwikkelteam.

Software-oplossingen die direct waarde toevoegen

Onze developers worden opgeleid en continu bijgeschoold in ons eigen kenniscentrum. Iedere Info Supporter spreekt daardoor dezelfde taal, maakt gebruik van dezelfde tools, agile-processen en standaarden. Het voordeel? Onze high performance teams hebben alles in huis om flexibele software-oplossingen te ontwikkelen die direct waarde toevoegen. Software van ongekende kwaliteit, waarmee uw organisatie snel inspeelt op veranderingen en kansen in de markt.

Waarom kiezen voor Info Support?

Vakmanschap

Onze IT’ers worden – na hun afgeronde bachelor of master IT-opleiding – verder opgeleid via een top IT traineeship in ons eigen Kenniscentrum. Zo borgen we een hoge kwaliteit van continue kennisoverdracht. Ook na dit traineeship staat kennisdeling en ontwikkeling als mens en professional centraal. Het aantal certificaten dat we gezamenlijk hebben stijgt gestaag verder met een onbeperkt opleidingsbudget voor iedere Info Supporter.

Domeinkennis

Wij hebben bovengemiddeld veel kennis in huis van de sectoren: agriculture, energie, finance, food, havens & logistiek, industrie, mobility, overheid, pensioen, retail, verzekeringen en zorg. Technologie is voor ons nooit een doel op zich. Wij kijken altijd verder en verdiepen ons in de organisatie van onze klant en de sector waarin deze actief is. Met als resultaat IT-oplossingen die je een voorsprong op de concurrentie geven.

 

 

Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

We zijn resultaatgedreven en zetten alles op alles om complexe en bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen en de software in beheer te nemen. In al onze dienstverlening, is kwaliteit niet alleen belofte, maar de kern van ons handelen. Bij ons is kwaliteit geen toevalligheid, maar het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en een onwrikbare toewijding aan alles wat we doen.

 

Financiële soliditeit

Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers als niet beursgenoteerd familiebedrijf. We zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid een waarborg is voor continuïteit en wij een stabiele en solide IT-partner zijn.

Afspraak = afspraak

U kunt ervan op aan dat we onze afspraken nakomen. We zijn van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibele aanpak.

 

 

Succesvolle Samenwerkingen

Cipal

Hoe kan ik u helpen?

Onze experts bouwen software van hoge kwaliteit die klaar voor de toekomst is. Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.