Melvin Anbeek

Managing Consultant

Melvin begon in 2008 bij Info Support als IT-infrastructuurconsultant. Na verschillende rollen binnen de organisatie gehad te hebben, zoals trainer voor het kenniscentrum, architect, trekker van het Competence Center Infrastructure & Software Services en chapter lead voor de area Software & Architectur, werkt hij al enige tijs als service delivery manager en managing consultant Agrifood & Retail.

 

Scherpe focus op architectuur, beveiliging en cloud

Hij zorgt ervoor dat de IT-systemen van klanten binnen het ‘Agrifood & Retail’-domein operationeel, veilig en stabiel blijven en helpt met de toekomstvisie zodat onze klanten hun bedrijfsdoelstellingen kunnen halen.

Met een achtergrond in technische informatica en in bedrijfskunde, combineert hij deze gebieden, om tot innovatieve en solide oplossingen te komen. Met topcertificaten zoals Cisco CCNA, Unix en diverse Microsoft-certificeringen, toont Melvin diepgaande expertise in virtualisatie, hosting en Microsoft-oplossingen. Zijn werk kenmerkt zich door een scherpe focus op architectuur, beveiliging en hosting/cloud.

Melvin wordt gedreven door de combinatie van uitdagend werk, gedreven en kundige collega’s en leuke klanten. Dit is iets wat bij Info Support meer dan goed is.