‘Future Banking Bootcamp’ daagt studenten uit nieuw bankingconcept te ontwikkelen

Info Support organiseert in samenwerking met MoneYou en Ace Venture Lab van 10 tot en met 14 juli op Startup Village in Amsterdam de ‘Future Banking Bootcamp’. Tijdens de bootcamp gaan mixed teams van Informatica-, AI-, Business- en Marketingcommunicatiestudenten de uitdaging aan om een innovatief banking concept te bedenken. Aanmelden is mogelijk tot 14 juni a.s.

Vanaf 10 juli gaan verschillende teams uiteen met als doel het verschil te maken in de financiële wereld en dan met name voor de jongeren die daar niet altijd even veel affiniteit mee hebben. Hoe kunnen we hier verandering in brengen en de bank weer aantrekkelijk maken voor een nieuwe generatie? Info Support, MoneYou en Ace Venture Lab dagen studenten vanuit verschillende disciplines tijdens de bootcamp uit om hun tanden in dit vraagstuk te zetten. Daarbij worden zij volledig gefaciliteerd en geaccommodeerd en krijgen de beste begeleiding van professionals uit de praktijk.

Vanuit de ‘work hard, play hard’ gedachte, belooft de bootcamp een geweldig begin van de zomervakantie te worden. Naast de mooie ervaring, krijgt het winnende team de kans hun innovatieve concept te presenteren tijdens het AI Event in Amsterdam en wordt er € 15.000 uitgetrokken om dit idee door te ontwikkelen.

Aanmelden

Ben jij student en wil je impact maken in de financiële wereld? Kijk dan voor meer informatie of om je aan te melden op futurebankingbootcamp.com.