Over Info Support België

Info Support NV, werd in 1998 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een bloeiende onderneming met meer dan 40 vaste medewerkers. Vanuit onze uitvalsbasis in Mechelen bedienen we de Vlaamse en Brusselse markt. Onze core business bestaat uit het ontwikkelen en beheren van innovatieve en duurzame softwareoplossingen en op maat trainingen. Info Support NV is onderdeel van de in 1986 opgerichte Info Support Group met hoofdzetel te Veenendaal.

Learning & Development

Learning & Development is diepgeworteld in DNA van Info Support. Wij bieden al sinds de start verschillende leervormen met een sterke focus op maat oplossingen voor de klant en met een voorspelbaar resultaat. Onze docenten worden didactisch ondersteund en beschikken over meer dan voldoende field ervaring om conceptuele uiteenzettingen af te wisselen met hands on labs die de theorie omzetten naar verstaanbare praktijksituaties.

Onze trainingen zijn vooral gericht op de software developers, maar onze experts vinden een antwoord op al uw IT-gerelateerde vraagstukken.

 

Unipartners Bru Textiles Essent Credon Vlaamse overheid ECS European Containers Egemin Into IT SD Worx Ypto Telenet Sodiwe Cegeka Smals Prof-It Solutions Sogeti Ergo Remmicom Xatrax INBO GMI Tradcom Roularta Media Group Image Map

Software op maat

Samen creëren wij op maat oplossingen die een aanzienlijke bijdrage leveren in het onderscheidende vermogen van onze partners. Onze integere en iteratieve werkwijze kenmerkt zich door transparantie, passie, commitment op resultaat en samen met onze partners meedenken over een totale oplossing. Dit proberen wij te realiseren met onze multidisciplinaire teams, onze belangrijkste toegevoegde waarde.

Image Map

 

Solid Innovator

Onze dienstverlening is gericht op duurzaamheid en innovatie zowel op het gebied van onze bedrijfsvoering als in de oplossingen voor u als klant:

  • Duurzaamheid
    • Duurzaam staat bij Info Support voor stevig en betrouwbaar. Dat betekent langetermijnrelaties en structurele, kwalitatief hoogwaardige oplossingen.
    • Info Support is een niet-beursgenoteerd bedrijf dat al sinds de oprichting in 1986 vooruit denkt en blijft investeren in mensen en oplossingen. Wij zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid voor u continuïteit garandeert.
  • Innovatief
    • Ontwikkelingen in de IT gaan snel. We volgen de nieuwste technologiën op de voet en implementeren deze waar nodig bij onze klanten zonder onze kernwaarden uit het oog te verliezen.
    • Waar IT innovatieve businessoplossingen mogelijk maakt, investeren wij in de benodigde kennis en in voorkomende gevallen in de business.

Info Support behoort tot de Info Support International Group. Deze groep bestaat uit verschillende bedrijven en participaties die elkaar aanvullen in hun dienstverlening.