Verzekeringen

Digitale transformatie en andere exponentiële technologische ontwikkelingen bepalen steeds meer het dagelijkse leven van consumenten en bedrijven. Agility staat bij elk bedrijf hoog op de agenda. Ook bij verzekeraars gaat het traditionele speelveld drastisch veranderen. Denk aan Used Based Insurance of Peer to Peer Insurance. Data driven innovation, algorithms, machine learning, blockchain en Internet of Things bieden hier een technolgische/IT-oplossing. Info Support  voorziet een digitale transformatie waarbij, naast een focus op continuous integration en continuous deployment, time-to-market de grootste uitdaging is.

"Info Support onderscheidt zich door de open instelling en betrokkenheid van haar medewerkers. Op vrijwillige basis hebben zij bijvoorbeeld volop meegedaan in een additionele grootschalige gebruikerstest van ons product. Ook is met personeel en 'friends and family' gepoogd onze website met grof geschut te hacken in een kraak-de-kluis wedstrijd. Uiteraard naast de security en hack tests die we zelf uitvoerden. Dat alles gaf ons een nog beter gevoel."

Janpieter Koning en Peter Vogelsang, programmateam Stichting De Poliskluis (mijnverzekeringenopeenrij.nl)

De digitale Poliskluis

Mijnverzekeringenopeenrij.nl is een veilige online portal waar de consument een realtime overzicht krijgt van al zijn verzekeringspolissen. Deze digitale poliskluis is een initiatief van de Nederlandse verzekeraars en door Info Support gebouwd. Wij hebben de applicatie ook in beheer en zullen deze continu aanpassen op basis van feedback van gebruikers en nieuwe technologische ontwikkelingen.

 

mijnverzekeringenopeenrij

Klanten

  • Verbond_van_Verzekeraars
  • Verbond_van_Verzekeraars
  • Mijn verzekeringen op een rij
  • BKR-logo 431x173