Verzekeringen

Digitale transformatie en andere exponentiële technologische ontwikkelingen bepalen steeds meer het dagelijkse leven van consumenten en bedrijven. Agility staat bij elk bedrijf hoog op de agenda. Ook bij verzekeraars gaat het traditionele speelveld drastisch veranderen. Denk aan Used Based Insurance of Peer to Peer Insurance. Data driven innovation, algorithms, machine learning, blockchain en Internet of Things bieden hier een technolgische/IT-oplossing. Info Support  voorziet een digitale transformatie waarbij, naast een focus op continuous integration en continuous deployment, time-to-market de grootste uitdaging is.

Info Support onderscheidt zich door de open instelling en betrokkenheid van haar medewerkers. Op vrijwillige basis hebben zij bijvoorbeeld volop meegedaan in een additionele grootschalige gebruikerstest van ons product. Ook is met personeel en ‘friends and family’ gepoogd onze website met grof geschut te hacken in een kraak-de-kluis wedstrijd. Uiteraard naast de security en hack tests die we zelf uitvoerden. Dat alles gaf ons een nog beter gevoel.

Janpieter Koning en Peter Vogelsang, programmateam Stichting De Poliskluis (mijnverzekeringenopeenrij.nl)

De Poliskluis

mijnverzekeringenopeenrij.nl is door Info Support gebouwd en moet zorgen voor een groeiend consumentenvertrouwen. Om het verzekeraars en gevolmachtigden nog makkelijker te maken bieden wij een web service aan die zorgt voor ontsluiting van de polis administratie. Met deze Poliskluis Connect Service van Info Support wordt de klus eenvoudig geklaard. Download de oplossingsflyer.

 

De Internet of Things-verzekering van de ANWB die alle verwachtingen overtreft

Stel, je introduceert een verzekering waarbij het rijgedrag van automobilisten wordt geregistreerd via een zendertje in de auto. De verzekeraar analyseert vervolgens deze data en op basis van het rijgedrag wordt de hoogte van de polis aangepast. Het succes van zo’n verzekering valt of staat bij de manier waarop verschillende systemen zijn ingericht en met elkaar worden geïntegreerd; Info Support tekende daarvoor toen ANWB in 2016 met de Veilig Rijden Verzekering op de markt kwam. Lees de case.

Veilig-Rijden-smartphone-en-connector_1140x770_acf_cropped

Klanten

  • Verbond_van_Verzekeraars
  • Verbond_van_Verzekeraars
  • Mijn verzekeringen op een rij
  • BKR-logo 431x173
  • Unigarant431x173

Downloads

Klantreferentie Translink NAL

customerreference

Client Reference SD Worx

customerreference

Ontmoet ons

Dutch Power Event

Oracle Code One

Big Data Expo