AI Vandaag

Wil je weten wat Data & Artificial Intelligence voor je kunnen betekenen vandaag de dag? Ben je benieuwd naar niet-technische verhalen over Machine Learning? Abonneer je dan op het Nederlandstalige eMagazine AIToday. Volledig geschreven en uitgebracht door AI-experts.

Mei 2020

In deze editie van AIToday lees je onder meer over verklaarbare AI, enterprise ideeën voor Artificial Intelligence en AI in ons dagelijks leven met nummerplaatherkenning.

Maart 2020

In deze editie van AIToday lees je onder meer over toezicht op algoritmes, research naar het anonimiseren van video, active learning & small data en waarom AI-data niet meer in onze hersenen passen.

Januari 2020

In deze editie van AIToday lees je onder meer over de belangrijkste trends op het gebied van AI voor 2020, hoe een vervoersbedrijf 70 nieuwe ideeën genereerde voor AI en hoe de hang naar perfectie AI belemmert.

November 2019

In deze editie van AI Today lees je onder meer over AI in de mobility-sector, wordt de vraag beantwoord of AI ons met pensioen stuurt en vind je een stappenplan voor hoe je met AI kunt beginnen.

September 2019

In deze editie van AI Today lees je onder meer over Data & AI in de zorgsector, het voorspellen van aandelenprijzen aan de hand van machine learning en de toepassing van AI tijdens festival Paaspop.

Juli 2019

In deze editie van AI Today lees je onder meer wat ervoor nodig is om AI-modellen uitlegbaar te maken, wat de grootste valkuilen zijn van AI-experimenten en hoe AI en fotoclassificatie nieuwe leden van de klantenservice zijn.