Agrifirm gaat samenwerking aan met Info Support

Info Support gaat Royal Agrifirm Group ondersteunen met een team van 25 ontwikkelaars. We gaan verschillende digitale diensten ontwikkelen en onderhouden, waaronder het cloud-native innovatieplatform en het Next-integratieplatform.

Een verantwoorde voedselketen

Agrifirm draagt bij aan een verantwoorde voedselketen voor toekomstige generaties. Het is één van de meest toonaangevende landbouwcoöperaties en het bedrijf levert meetbare, relevante en duurzame waarde op de boerderij, het veld en in de industrie. De ruim 3.000 toegewijde medewerkers verlenen wereldwijd producten en adviesdiensten om landbouwpraktijken van hun klanten effectiever en productiever te maken. De coöperatie is zo’n 120 jaar geleden opgericht in Nederland en heeft inmiddels een groot internationaal netwerk van dochterondernemingen in Europa, de Verenigde Staten, Zuid-Amerika en Azië.

Snel inspelen op nieuwe ontwikkelingen

Info Support is al 36 jaar dé specialist in het ontwikkelen van hoogwaardige softwareoplossingen en leidend op het gebied van cloud services. Het bedrijf uit Veenendaal is door Agrifirm gekozen als IT-partner. ‘Daar zijn we heel trots op en we kijken enorm uit naar een langdurige en vruchtbare samenwerking met Agrifirm’, zegt Lammert Vinke, commercieel unitmanager bij Info Support. ‘We leveren een team van 25 ontwikkelaars die gaan helpen met de verdere digitalisering van hun producten. Er komt veel op de foodsector af en wij zorgen ervoor dat Agrifirm wendbaar blijft en snel kan inspelen op nieuwe ontwikkelingen en een veranderende vraag uit de markt. De hele keten – van grond tot supermarkt – moet bij elkaar gebracht worden om een slag te maken in de voedseltransitie en daar dragen we graag aan bij.’

Meer dan 10.000 boeren, telers en adviseurs hadden in 2020 toegang tot de digitale producten van Agrifirm en zorgden met elkaar voor meer dan 150.000 orders in dat jaar. Het aantal gebruikers zal naar verwachting exponentieel groeien.