Info Support stelt Peter Berg aan als unitmanager Mobility & Public

Info Support benoemt Peter Berg als unitmanager Mobility & Public en maakt hiermee het managementteam van de afdeling compleet. Berg gaat de Mobility & Public afdeling verder vormgeven in nauwe samenwerking met Bas Meerman, unitmanager en CTO. Berg focust zich in zijn nieuwe rol met name op het verbreden van de public-markt.

25 jaar ervaring in IT-management

Berg heeft ruim 25 jaar ervaring in IT-management. De afgelopen jaren was hij als interim-manager actief, en werkte hij in deze tijd voor dataplatformbedrijf Human Inference als managing director en als senior verandermanager bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarvoor was hij verantwoordelijk voor de Benelux-markt bij Oracle Consulting waar hij onder andere de transitie naar de nieuwste Oracle cloud-technologie verzorgde en is Berg werkzaam geweest bij Ordina waar hij verantwoordelijk is geweest voor de overheidsmarkt.

Ik ben erg blij dat ik deel uitmaak van het Info Support-team en dat we samen aan de slag gaan om overheden en bedrijven binnen het mobiliteitsdomein te ondersteunen in hun verdere digitale transformatie.
Peter Berg, unitmanager Mobility & Public

Stappen binnen het mobiliteitsdomein

Vanuit de businessunit Mobility & Public ondersteunt Info Support klanten in het mobiliteitsdomein met het vertalen van bedrijfsvraagstukken naar innovatieve en betrouwbare IT-oplossingen. Nieuwe diensten en technologieën als artificial intelligence, cloud en Mobility-as-a-Service spelen hierbij een belangrijke rol. “Binnen het mobiliteitsdomein kunnen er enorme stappen worden gezet om het (openbaar) vervoer snel, veilig, betaalbaar en vooral duurzaam te maken”, zegt Berg.

“We zijn verheugd dat we Peter mogen verwelkomen bij Info Support, en samen met hem aan de slag kunnen om de public-markt te verbreden”, zegt Michiel Kersten, CFO bij Info Support. “Met zijn ervaring bij onder meer de overheid en zijn uitgebreide kennis en expertise, kunnen wij met Info Support onze public-klanten beter ondersteunen in de verdere professionalisering van hun digitale transformatieprocessen.”