Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Info Support

Hare Majesteit Koningin M&#224xima heeft vandaag samen met SER-voorzitter Mariëtte Hamer het kantoor van IT-dienstverlener Info Support bezocht. Koningin M&#224xima, lid van het Nederlands Comité voor Ondernemerschap, woonde tijdens haar werkbezoek aan de regio Gelderse Vallei drie bijeenkomsten bij. Het doel van de bijeenkomsten bij Info Support was zicht krijgen op de personele uitdagingen van MKB-ondernemers, veroorzaakt door de coronacrisis.

Uitdagingen en ambities op personeelsgebied

Tijdens de bijeenkomst gingen MKB-ondernemers, regionale bestuurders en ondersteuners bij personele uitdagingen (zoals de lokale ondernemersvereniging, UWV en brancheorganisatie) met elkaar in gesprek over de uitdagingen, oplossingen en ambities op personeelsgebied.

De keuze om dit werkbezoek plaats te laten vinden bij Info Support is niet geheel verrassend. Info Support zet zich namelijk actief in om innovatie en groei in de regio Gelderse Vallei (ook wel bekend als Foodvalley) te stimuleren. Info Support International is een snelgroeiende groep die veel werkgelegenheid creëert en bijdraagt aan de leer- en arbeidskansen in de regio door bijvoorbeeld samenwerking met ICT Campus en ICT Valley. Zo investeert de organisatie onder andere in de ontwikkeling en omscholing van medewerkers via de eigen IT Academy, het bedrijf ondersteunt startups, vergroot de instroom van digitaal talent met Digital Days en dient als leerwerkbedrijf. Daarnaast zet Info Support zich in om een Science Park te ontwikkelen waar IT-experts samen met bedrijven en studenten kunnen werken aan baanbrekende en praktische oplossingen.

Innoveren doe je samen. We vinden het daarom belangrijk dat verschillende partijen worden samengebracht, van elkaar kunnen leren en elkaar kunnen ondersteunen. Op die manier kun je écht het verschil maken. We hechten dan ook ontzettend veel waarde aan de bijeenkomsten van vandaag, en voelen ons vereerd dat we Koningin Màxima en alle betrokken partijen mochten verwelkomen.
Michiel Kersten, CFO bij Info Support