Minister Schouten brengt geslaagd werkbezoek aan Regio FoodValley

Maandag 12 maart bracht minister Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit een werkbezoek aan Regio FoodValley. Tijdens deze geslaagde middag kreeg de minister inzicht in dé kwaliteit van FoodValley: kennis en innovatie.

Kennisdeling en samenwerking staan centraal in regio FoodValley

Regiovoorzitter Rene Verhulst: “We hebben de minister met trots verteld hoe wij werken aan voedselbeleid. Hoe belangrijk onze aanpak van luchtkwaliteit is voor Nederland. En hoe het World Food Centre wereldwijde betekenis heeft.” Marco Braakman, managing director Info Support en stuurgroeplid van de ICT Campus: “Kennisdeling en samenwerking staan centraal in deze regio. Samen zorgen we voor een innovatief ICT-klimaat met crossovers binnen Food, Health en Tech.” De minister was onder de indruk: “Het is inspirerend te zien hoe in Regio FoodValley gewerkt wordt aan de verbinding tussen natuur, landbouw en voedselkwaliteit. Het is goed als deze kennis ingezet kan worden in heel Nederland en zelfs daarbuiten.”

Carola Schouten (minister van Landbouw, Natuur en Voedselveiligheid), Marco Braakman (managing director Info Support), Joop de Jong (CEO Mprise Indigo) en Piet Zoon (burgemeester Veenendaal)