Vijfde MVP voor Info Support

Afgelopen juni is onze collega Michaël Hompus, IT Architect, uitgeroepen tot Most Valuable Professional (MVP) op het gebied van Microsoft Azure. Hiermee heeft Info Support inmiddels vijf MVP’s in dienst.

Award voor communityleiders

Microsoft kent de MVP Award toe aan communityleiders met aantoonbare ervaring in het succesvol toepassen van Microsoft-technologieën. Zij delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise met zowel de community als met Microsoft. Deze experts delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise met zowel de community als met Microsoft. Een belangrijke kerneigenschap van MVP’s is dat ze altijd bereid zijn om anderen te helpen.

Er zijn verschillende categorieën waarin een IT-expert als MVP benoemd kan worden en jaarlijks (in juni) wordt per persoon bekeken of de MVP-aanstelling verlengd wordt. Zo is Sander Molenkamp, cloud software architect, sinds 2017 MVP in de categorie Azure en mag de nieuwste MVP aanwinst Michaël Hompus zich voor het eerste jaar Azure MVP noemen.

Toen ik drie jaar geleden startte bij Info Support, heb ik meteen de ambitie uitgesproken om MVP te worden. Dit omdat ik graag anderen enthousiasmeer en inspireer door mijn kennis te delen. Juist in het afgelopen jaar, waarin veel events alleen online plaatsvonden, heb ik vanuit huis wereldwijd veel mensen kunnen bereiken. Met de MVP Award erkent Microsoft mijn inzet voor de community en dat waardeer ik enorm.
Michaël Hompus, IT-architect bij Info Support

Specialistische kennis

Daarnaast zijn Peter Toonen, Willem Meints en Edwin van Wijk (allen Software Architect) reeds sinds 2016 MVP. Peter en Edwin in de categorie Development Technologies. Willem is in 2019 van deze categorie overgestapt naar de categorie Artificial Intelligence. Info Support is dankbaar voor de specialistische kennis die deze vijf collega’s zowel binnen als buiten de organisatie beschikbaar stellen.

Michaël is al de vijfde Info Supporter op rij die deze prestigieuze MVP Award in ontvangst mag nemen!