Microsoft

Info Support heeft een lange historie met Microsoft-technologie en is een belangrijke partner voor Microsoft in Nederland en België sinds 1994. In onze kerncompetenties hebben we de hoogste partnerstatus haalbaar bij Microsoft.

Microsoft Solution Partners Designations

Microsoft heeft in 2023 afscheid genomen van de Gold en Silver aanduidingen en heeft nu gekozen om partners op basis van gerealiseerde projecten, bewezen expertise in te delen in zogenaamde solutions area’s. Info Support heeft deze status behaald op vier gebieden.

Data & AI

Als Solutions Partner voor Data & AI tonen we een brede capaciteit om klanten te helpen bij het beheren en reguleren van hun data over meerdere systemen om analytische- en AI-oplossingen te bouwen.

Digital & App Innovation

Als Solutions Partner voor Digital & App Innovatie tonen we een brede capaciteit om klanten te helpen bij het moderniseren van bestaande applicaties en het bouwen van cloud-native apps.

Infrastructure

Als Solutions Partner voor Infrastructuur tonen we een brede capaciteit om klanten te helpen bij het versnellen van de migratie van belangrijke infrastructuurworkloads naar Azure.

Security

Als Solutions Partner voor beveiliging tonen we een brede capaciteit om klanten te helpen bij het beschermen van hun gehele organisatie met geïntegreerde beveiligings-, nalevings- en identiteitsoplossingen.

Most Valuable Professionals 2023

Edwin van Wijk, Sander Molenkamp, Michaël Hompus, Willem Meints en Peter Toonen zijn in 2023 opnieuw benoemd tot Microsoft Most Valuable Professionals (MVP’s). We zijn bij Info Support erg trots dat we zoveel specialistische kennis in huis hebben met deze experts.

Microsoft kent de MVP Award toe aan communityleiders met aantoonbare ervaring in het succesvol toepassen van Microsoft-technologieën. Zij delen hun uitzonderlijke passie, kennis en technische expertise zowel met de community als met Microsoft.

Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization

Als eerste Nederlandse IT-dienstverlener heeft Info Support in 2021 de Kubernetes on Microsoft Azure advanced specialization behaald. Dit is het resultaat van een externe audit en weerspiegelt de uitgebreide kennis, ervaring en bewezen expertise in het uitrollen en managen van gehoste Kubernetes-omgevingen in Microsoft Azure.

De functie van Kubernetes in een applicatielandschap is het besturen van de containerizatie van applicaties. Azure Kubernetes Service (AKS) van Microsoft versimpelt het uitrollen van een gemanaged Kubernetes cluster in Azure en reduceert veel van de complexiteit en operationele overhead. Dit zorgt voor meer snelheid in het ontwikkelproces en daarmee een kortere time-to-market. Kritieke taken als onderhoud en health monitoren worden automatisch door Azure geregeld.

Cloud Solution Provider

Als CSP-partner heeft Info Support een unieke positie om organisaties succesvol te laten zijn met alle Microsoft-clouddiensten. We kunnen ze ontwerpen, implementeren en beheren als managed service.

Learning Partner

Info Support bouwt en beheert niet alleen oplossingen op basis van Microsoft technologie, maar leidt ook zowel eigen medewerkers als die van klanten op in Microsoft-technologie.