Technologie

Technologie is de kern van onze bedrijfsvoering, essentieel voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die onze klanten helpen hun doelstellingen te realiseren. We passen de nieuwste technologische trends toe in onze projecten om voorop te blijven lopen in de IT-sector en maximale waarde te bieden aan onze klanten.

Onze technologiefocus

Artificial intelligence

Artificial intelligence (AI) is een onmisbare kracht geworden in het moderne bedrijfsleven, een katalysator voor innovatie en efficiëntie.

Cloud

Cloud computing biedt flexibele, schaalbare en kosteneffectieve IT-oplossingen, waardoor bedrijven en individuen overal en altijd toegang hebben tot data en applicaties.

Data-driven

Data-driven organisaties nemen op basis van grondige data-analyse beslissingen, wat leidt tot meer geïnformeerde strategieën en verbeterde bedrijfsresultaten.

Microsoft

Info Support heeft een lange historie met Microsoft-technologie en is een belangrijke partner voor Microsoft in Nederland en België.

Open Source

We werken mee, onderhouden en investeren in verschillende open source-projecten, omdat we vinden dat het belangrijk is voor de ontwikkeling van ons vakgebied.