Data & AI

Data is een potentiële goudmijn voor elke organisatie, en de impact van artificial intelligence op ons leven is net zo groot zijn als de komst van het elektriciteit en het internet. Maar wat kunt u hier vandaag al concreet mee doen? Hoe blijft uw organisatie bij, of bieden data en artificial intelligence juist kansen om voorop te lopen? We hebben de kennis en ervaring in huis – van de basics tot het zwaardere werk – om uw organisatie een voorsprong om de markt te geven.

Meer waarde uit data halen

Bent u op zoek naar advies, maatwerkrapportages, koppelingen en diensten bovenop bestaande dataplatformen, om meer waarde uit data te halen? Of wilt u de stap maken naar een centraal dataplatform, dan bieden we met Managed Cloud Data Platform een kant-en-klare standaardoplossing die we helemaal inrichten.

Een soepele start met AI

Onze AI-experts hebben al veel organisaties geholpen om de eerste stappen te zetten op het gebied van artificial intelligence.  Samen inventariseren we ideeën, toetsten we haalbaarheid en zetten we de eerste resultaten neer. Bent u al verder met artificial intelligence of machine learning, dan helpen we uw organisatie om processen te professionaliseren. Met behulp van MLOps zorgen we ervoor dat machine learning echt onderdeel wordt van uw ontwikkelproces en dat modellen altijd up-to-date zijn.

Waarom kiezen voor Info Support?

Vakmanschap

Onze IT’ers worden – na hun afgeronde bachelor of master IT-opleiding – verder opgeleid via een top IT traineeship in ons eigen Kenniscentrum. Zo borgen we een hoge kwaliteit van continue kennisoverdracht. Ook na dit traineeship staat kennisdeling en ontwikkeling als mens en professional centraal. Het aantal certificaten dat we gezamenlijk hebben stijgt gestaag verder met een onbeperkt opleidingsbudget voor iedere Info Supporter.

Domeinkennis

Wij hebben bovengemiddeld veel kennis in huis van de sectoren: agriculture, energie, finance, food, havens & logistiek, industrie, mobility, overheid, pensioen, retail, verzekeringen en zorg. Technologie is voor ons nooit een doel op zich. Wij kijken altijd verder en verdiepen ons in de organisatie van onze klant en de sector waarin deze actief is. Met als resultaat IT-oplossingen die je een voorsprong op de concurrentie geven.

 

 

Gegarandeerd resultaat bij complexe uitdagingen

We zijn resultaatgedreven en zetten alles op alles om complexe en bedrijfskritische IT-projecten tot een succesvol einde te brengen en de software in beheer te nemen. In al onze dienstverlening, is kwaliteit niet alleen belofte, maar de kern van ons handelen. Bij ons is kwaliteit geen toevalligheid, maar het resultaat van zorgvuldige aandacht voor detail en een onwrikbare toewijding aan alles wat we doen.

 

Financiële soliditeit

Info Support schrijft al sinds de oprichting in 1986 zwarte cijfers als niet beursgenoteerd familiebedrijf. We zijn ervan overtuigd dat die onafhankelijkheid een waarborg is voor continuïteit en wij een stabiele en solide IT-partner zijn.

Afspraak = afspraak

U kunt ervan op aan dat we onze afspraken nakomen. We zijn van voldoende omvang om grote projecten aan te kunnen en tegelijkertijd klein genoeg voor een persoonlijke benadering en flexibele aanpak.

 

 

Hoe kan ik u helpen?

Wilt u concreet weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van data & AI? Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op.

Joop Snijder

Head of Research Center