Agriculture, Food & Retail

De sector kent grote uitdagingen op het gebied van voeding, gezondheid en duurzaamheid. Daarnaast veranderen consumentengedrag en -behoefte ten aanzien van voedsel. Zo willen we weten waar ons voedsel vandaan komt en doen graag snel online onze boodschappen. Ook volgen diverse technologische innovaties, zoals Big data, Artificial Intelligence, Internet of Things en Blockchain, elkaar in rap tempo op en bepalen de toekomst van de sector. Nieuwe business concepten zijn nodig om concurrerend te blijven. Info Support zet IT in om innovatie en nieuwe bedrijvigheid mogelijk te maken.

Uitdagingen en kansen

Big data, Artificial Intelligence, Internet of Things, blockchain: technologieën die Agriculture, Food en Retail vooruit kunnen helpen. Bedrijven zien uitdagingen en kansen: meer samenwerking in de keten, transparantie voor de consument, diverse slimme toepassingen en kostenverlaging. Maar hoe richt u uw IT-processen hiervoor in en kunt u nieuwe IT-technologieën optimaal toepassen?

Info Support is specialist in het ontwikkelen, beheren en hosten van maatwerk software. Met slimme IT-oplossingen helpen wij bedrijven te innoveren en in te spelen op vragen vanuit de markt.

Ik ken geen ander bedrijf dat zo ver gaat om exact te kijken waar ze voor mijn businesswaarde kunnen toevoegen.

Jaap Mintjes, Project Manager New Business & agility enabler bij Fudura B.V.

FoodValley regio

Info Support ligt middenin FoodValley, hét kenniscluster voor Agriculture, Food en Retail. Hier werken bedrijven, overheden, scholen en universiteit samen aan kennis en innovaties op het gebied van gezonde en duurzame voeding. Info Support heeft ook zelf een professioneel kenniscentrum, waar jaarlijks honderden opleidingen voor IT-professionals worden verzorgd.

FoodValley kaartje

Software voor receptuuroptimalisatie

Adifo is een dochter van Info Support. Dit Belgische bedrijf is gespecialiseerd in software voor de receptuur voor de productie van food en feed. Met Adifo hebben wij een sterke positie in de feed- en foodsector.

Lees meer op de website van Adifo.

Afbeelding Adifo

Planningsoftware voor Food retail

R&R Workforce Management, ook een dochter van Info Support, heeft slimme tools en apps ontwikkeld voor planning in de retail. Verse producten vragen een geheel andere inzet van de resourceplanning dan houdbare producten. De planningssoftware van R&R WFM geeft Food retailers de optimale controle over de loonkosten en verbetert de productiviteit

Lees meer op de website van R&R WFM.

Afbeelding supermarkt

Klanten