Info Supporter Hanno Embregts ontvangt Oracle ACE Associate Award

Oracle heeft Hanno Embregts, Java developer bij Info Support, de Oracle ACE Asociate Award uitgereikt. Met deze titel erkent Oracle experts op het gebied van innovatieve ontwikkelingen. Hanno krijgt de award toegekend voor zijn expertise op het gebied van Java. De titel wordt eens per jaar toegekend voor een periode van een jaar.

Actieve bijdrage aan de Java-community

Er zijn momenteel zo’n 450 Oracle ACE’s wereldwijd. Een Oracle ACE-onderscheiding wordt verdiend in een bepaalde focus area, waar Java er één van is. Er zijn anno nu 18 Oracle ACE’s met Java als expertise; verreweg de meeste ACE’s specialiseren zich in de focusgebieden cloud of database. Hanno behoort dus tot een select gezelschap.

De Oracle ACE awards worden toegekend aan mensen die een actieve bijdrage leveren aan de Java-community. Dit bijvoorbeeld door regelmatig te publiceren over de laatste ontwikkelingen, te spreken op toonaangevende conferenties en kennis te delen via social media en community forums. Met de benoeming krijgen experts op hun beurt eerder toegang tot de nieuwste technologieën die zij in hun vakgebied kunnen toepassen.

Een tweede familie

Deze award betekent veel voor Hanno: “Ik ben dankbaar dat ik, door het innovatieve werk dat ik bij Info Support mag doen, betrokken ben geraakt bij de internationale Java-community door te spreken op conferenties, artikelen te schrijven en bij te dragen aan open source-software. Een wereld waarvan ik eerst niet eens wist dat die bestond, maar waar ik mij inmiddels enorm thuis ben gaan voelen! De sprekers die ik op de conferenties ontmoet ga ik steeds meer als vrienden zien, in plaats van als collega’s. Niet voor niets noemen Java-sprekers elkaar onderling soms ‘de tweede familie’. Kort samengevat geniet ik volop van dit aspect van mijn werk, en deze onderscheiding geeft mij het vertrouwen dat ik daarmee op de goede weg ben. Het motiveert mij om nog meer te gaan betekenen voor de internationale Java-community en de voordelen die mij dat brengt weer te delen met mijn collega’s bij Info Support.”