Maarten Mulders is Java Champion!

Info Support mag met trots mededelen dat Maarten Mulders benoemd is tot Java Champion. Maarten werkt sinds 2012 bij Info Support. Tijdens deze 10 jaar heeft Maarten op een groot aantal manieren bij mogen dragen aan de wereldwijde Java community. Zo is hij niet alleen consultant en IT architect bij Info Support, maar ook spreker, blogger, draagt hij bij aan diverse open-source projecten en is hij mentor. Hiernaast is hij ook actief lid van de NLJUG, de Nederlands Java User Group

Het Java Champions-programma

Het Java Champions-programma bestaat uit een groep vakkundige Java experts en communityleiders. Java Champions hebben verschillende expertises binnen de Java community. Zo zijn zij leiders, influencers en hebben zij op verschillende manieren bijgedragen aan de groei en het succes van de Java community. Ook zijn Java Champions vaak op verschillende manieren actief binnen de Java Community: door te spreken op conferenties, bij te dragen aan content en het mentoren van andere developers.

"Ik voel me dankbaar en trots met deze benoeming. Het is een geweldige bevestiging van het werk dat ik tot nu toe heb gedaan, en een extra uitnodiging om te blijven bijdragen aan Java en het levendige ecosysteem eromheen."
Maarten Mulders