Info Supporter Maarten Mulders benoemd tot Groundbreaker Ambassador

Oracle heeft Maarten Mulders, IT-architect bij Info Support, benoemd tot Groundbreaker Ambassador. Met deze titel erkent Oracle experts op het gebied van innovatieve ontwikkelingen, zoals cloud, DevOps, Java en microservices. De titel wordt eens per jaar toegekend voor een periode van een jaar.

Actieve bijdrage aan de Java-community

Groundbreaker Ambassadors worden gekozen doordat zij een actieve bijdrage leveren aan de Java-community. Dit bijvoorbeeld door regelmatig te publiceren over de laatste ontwikkelingen, te spreken op toonaangevende conferenties en bij te dragen aan open-source projecten. Kennisdeling staat daarbij centraal. Met de benoeming krijgen experts op hun beurt eerder toegang tot de nieuwste technologieën die zij in hun vakgebied kunnen toepassen.

“Het is een eer om deze erkenning te ontvangen”, zegt Mulders. “Kennisdelen is leuk, maar ook inspirerend. Door de vele contacten binnen de community, blijf je op de hoogte van de laatste trends en innovaties. Daarnaast is bijdragen aan open source-projecten niet alleen leerzaam, maar stelt het ons ook in staat om goede software te maken. Ik vind het dan ook belangrijk om iets terug te geven. Projecten worden verder geholpen en iedereen kan er vervolgens van profiteren.”

Veel expertise in huis

“Dat we met Maarten veel expertise in huis hebben, wordt met de benoeming tot Groundbreaker Ambassador nog eens extra bevestigd”, zegt Dennis Joosten, CTO bij Info Support. “We zijn trots om te zien hoe Maarten zijn kennis inzet om ontwikkelingen verder te brengen. Dit niet alleen binnen de Java-community, maar ook binnen Info Support. Maarten heeft met deze titel eerder toegang tot nieuwe technologieën, waardoor we nog sneller kunnen schakelen. Dat is in het voordeel van onze klanten.”

Mulders is sinds 2012 in dienst bij Info Support. Hij heeft ruime ervaring met de ontwikkeling van hoogwaardige softwareoplossingen. Hierbij maakt hij voornamelijk gebruik van talen als Java, Scala en TypeScript. Naast zijn werk voor klanten, is Mulders parttime trainer. Eerder verzorgde hij cursussen in Java 8, nu verzorgt hij vooral trainingen in ReactJS.

Benieuwd naar waar Mulders zich voornamelijk mee bezighoudt? Check hier zijn blog.