Java

Info Support prijst het Java-ecosysteem vanwege zijn moderne en krachtige talen zoals Java en Kotlin, bewezen stabiliteit in productieomgevingen, het open karakter dat de afhankelijkheid van een enkele leverancier beperkt en de ondersteuning van een bruisende community die bijdraagt aan talloze open-source projecten. Deze aspecten maken het Java-ecosysteem tot een veelzijdig, betrouwbaar en innovatief platform dat geschikt is voor succesvolle technologische oplossingen.

Autoriteit op het gebied van Java

Info Support wordt internationaal erkend als een autoriteit op het gebied van Java. Onze experts dragen bij aan de mondiale Java-community op verschillende manieren, waaronder het delen van hun kennis. Of het nu gaat om het schrijven van vakpublicaties, deelname aan open source-projecten, of het presenteren op vooraanstaande Java-conferenties, Info Support bevestigt zijn leiderschap en expertise in Java.

We bieden hoogwaardige Java-ontwikkelteams die zich specialiseren in zowel de ontwikkeling als het beheer van bedrijfskritische Java-applicaties. We combineren technische expertise met een sterke focus op vakmanschap en werken proactief samen met onze klanten om duurzame oplossingen te realiseren.

Vakmanschap: Java Champions, de Oracle ACE Associate Award en Oracle ACE Pro

Java Champions

Bij Info Support zijn we buitengewoon trots op onze collega’s Tom Cools, Maarten Mulders en Hanno Embregts, die erkend zijn als Java Champions. Deze titel is een internationale erkenning voor hun uitzonderlijke bijdragen en leiderschap binnen de Java-community. Hun diepgaande kennis en toewijding hebben niet alleen een verrijkende invloed op onze organisatie, maar dragen ook significant bij aan de groei en het succes van de wereldwijde Java-community. Het Java-Champions programma, waartoe zij behoren, omvat een selecte groep van vakkundige Java-professionals en communityleiders, bekend om hun diverse expertises en hun vermogen om de Java-community vooruit te helpen

Oracle ACE Associate Award

Hanno Embregts heeft de Oracle ACE Associate Award uitgereikt gekregen in 2023. Met deze titel erkent Oracle experts op het gebied van innovatieve ontwikkelingen.

Oracle ACE Pro

Daarnaast is Maarten Mulders ook benoemd tot Oracle ACE Pro vanwege zijn actieve bijdrage aan de Java-community. Kennisdeling staat daarbij centraal. De titel wordt eens per jaar toegekend voor een periode van een jaar. Met de benoeming krijgen experts op hun beurt eerder toegang tot de nieuwste technologieën die zij in hun vakgebied kunnen toepassen.